1. Poland
  2. Dolnośląskie
  3. Pilzno
  4. Teraz Tarczyn
Small map
image

Teraz Tarczyn

Location and atmosphere

In Neder-Silezië, in het zuidwesten van het huidige Polen, ligt het dorpje Tarczyn op een heuvel. Het is gelegen aan de rand van een bos in een natuurpark. Teraz Tarczyn is een stijlvol pension. De eigenaar heeft een passie voor kunst, antiek en vintage. En dat is te zien. De sfeer is warm en inspirerend. Vanuit het pension is een schitterend uitzicht over de landerijen en bossen, met aan de horizon de toppen van het Reuzengebergte. In de tuin van ruim een halve hectare en met oude boomgaard zijn meerdere terrassen. Hier kunt u een kampvuur maken en barbecueën. Er graast een aantal schapen en er is een lieve hond. Het uitzicht verveelt geen moment. Er heerst een aangename stilte. Samen met de duisternis van de nacht en de sterrenhemel is uw rust hier gegarandeerd.

Facillities

Er is een appartement op de begane grond met eigen keuken, badkamer en salon voor twee personen. Er zijn ook twee eenpersoonskamers en een tweepersoonskamer. Deze kamers delen een ruime badkamer. Een keuken en een salon staan de gasten ter beschikking. Er kan ook ontbijt en/of diner besteld worden. Bovendien is er een winkel met vintage-meubelen, keramiek en een uitgebreid assortiment natuurprodukten van het merk Jacob Hooy. Kijk verder op: http://youtu.be/_-r1J2RNgI8.

Surroundings and activities

Aan de voet van de heuvel ligt het oude stadje Wleń aan de rivier de Bobr. In de omgeving kunt u eindeloos wandelen, paardrijden of fietsen. Op cultureel en historisch gebied is er veel te genieten. Paleis Lenno ligt tegenover Teraz Tarczyn en vele kastelen, waaronder Grodziec, Lomnica, Staniszow en Pakoszow, zijn binnen het uur bereikbaar. De stad Jelenia Gora is een bezoek waard. Het heeft een fraaie stadskern met gezellige restaurants en terrassen en u kunt er naar het museum.

General information

Opening times accommodationyear roundReservationNecessary during whole year

Languages spoken

Dutch, English, German, French

Lodging

Number of persons6Number of rooms4Price single room per night15Price double room per night€ 30

Selfcatering housingunit

Number of persons2Number of holiday units1Price largest unit per week€ 350 per unit

Food

Sales of own produceBreakfast€ 5Distance to supermarket2,5 kmDistance to restaurants2,5 km

Facilities

Campfire/barbecue

Wellness activities (massage, etc.)

Facilities for playing outside

Tours of the farm

Workshops and courses

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Marked trails

Horseriding

Sailing

Boatrent

Health resort

Wintersports

Children

Cot

Special target groups

not allowed to smoke in the rooms

Pets allowed if agreed upon

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)391

Route description

Nearest cityJelenia GóraNearest villageWleń