1. Italy
  2. Marche
  3. San Severino (Macerata)
  4. Huis op de Heuvel (Casa del Poggio)
image

Huis op de Heuvel (Casa del Poggio)

Location and atmosphere

De mini-camping en appartementen van Casa del Poggio/Huis op de heuvel zijn omringd door de mooie groene heuvels van dit zonrijke, landelijke gebied. U vindt er rust, ruimte, gastvrijheid en een ongedwongen sfeer. De uil en het gerinkel van de belletjes van de schapen is het enige wat u hier hoort. Of het komt van spelende kinderen, want deze plek is heel geschikt voor gezinnen.

Facillities

De gemoedelijke camping ligt op een heuvel, waardoor u een fraai uitzicht heeft over glooiende landerijen en het plaatsje Isola. De vijftien tentplaatsen zijn lekker ruim van opzet, auto’s zijn alleen toegestaan om in- en uit te laden en het sanitair is schoon en comfortabel. Er zijn ook twee volledig ingerichte tenten voor maximaal vijf personen te huur. De huurtenten hebben 3 slaapcabines, een echt matras, eigen tafelkoelkast en alle benodigdheden voor een heerlijke vakantie. Reserveren is niet verplicht, maar wel verstandig. Kinderen krijgen korting. Er zijn twee sfeervolle appartementen voor twee tot vijf personen te huur. Beide zijn op de begane grond en hebben een eigen terras. Enkele authentieke elementen zijn bewaard gebleven en ze hebben een gezellige houtkachel. Voor alle gasten is er een zwembad een ruime veranda, binnen verblijfsruimte en een schaduwrijk terras en voor de kinderen is er o.a. een trampoline en speelkasteel. In het hoogseizoen is er elke dag vers brood verkrijgbaar, wordt er een wekelijkse barbecue gehouden. Indien gewenst kunt u onder begeleiding van Evert mooie wandeltochten maken.

Surroundings and activities

Op tien minuten rijden ligt Monte San Vicino (1500 m) waar talrijke routes om te wandelen, paardrijden of mountainbiken liggen. Onderweg passeert u het eeuwenoude bergdorpje Elcito. Zwemmen en waterfietsen kunt u in het stuwmeer van Cingoli. Hier is ook een jaren '60-hippiestrand om lekker te relaxen. In Apiro is een heus zwemparadijs boven op een berg.

General information

Opening times accommodation01-04 t/m 01-11

Languages spoken

German, Italian, Dutch, English

Selfcatering housingunit

Number of persons10Number of holiday units2Price smallest unit per week€ 680 per unitPrice largest unit per week€ 815 per unit

Nature camping

Accommodation for rent (such as a cabin, tent, yurt, gypsy wagon, trailer or caravan) etc.Total number of pitches15Number of tent pitches15prices per person€ 8Price tent per night€ 12Tent rental price per week€ 525

Food

Food-shop within accommodationDistance to supermarket5 kmDistance to restaurants2 km

Facilities

Campfire/barbecue

Open-air swimming pool

Facilities for playing outside

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Marked trails

Open-air swimming pool

Children

Playground

Highchair

Cot

Special target groups

Pets are not allowed

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)475

Route description

Nearest citySan Severino Marche (17 km)Nearest villageIsola (2,5 km)