1. Germany
  2. Niedersachsen
  3. Landesbergen
  4. Rittergut Brokeloh
image

Rittergut Brokeloh

Location and atmosphere

Het Rittergut Brokeloh ligt aan de rand van het idyllische natuurpark Steinhuder Meer. De historie van het landgoed gaat terug tot het jaar 1545. Op het landgoed wonen, behalve de familie Niemeyer, tal van paarden, koeien, kalveren, kippen en schapen, waaronder het met uitsterven bedreigde bruine bergschaap.

Facillities

Voor iedere smaak is hier een onderkomen voorhanden. Vier vakantie-appartementen zijn te vinden in het oude pachtershuis uit 1840. Ze zijn voorzien van televisie, telefoon, verwarming en eigen terras. Het grote terrein voor de appartementen is gereserveerd voor gasten en biedt ruimte om te spelen, te ontspannen of 's avonds te genieten rond de vuurkorf. Voor de avonturiers is er een hooihotel in de oude paardenstal. Daarnaast zijn er een grote gezamenlijke keuken, toiletten, douches en een speelkamer te vinden. En als het weer eens tegenzit, dan kunt u zich lekker verwarmen in de sauna. Naast deze twee verblijfsmogelijkheden kunt u er ook nog voor kiezen om uw tent, camper of caravan op te zetten. Bent u toe aan vakantie maar wilt u uw paard niet missen? Ook uw edele dier is welkom op Rittergut Brokeloh. In de naaste omgeving zijn tal van rijpaden en bestaat tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van een manege. Bent u of uw kinderen gek op paardrijden maar beschikt u niet over uw eigen rijdier? Dan kunt u op Rittergut Brokeloh paardrijlessen nemen of leren voltigeren.

Surroundings and activities

Bent u een liefhebber van fantasy? Dan moet u beslist in augustus komen voor de 'Conquest of Mythodea', het grootste live-act rollenspel ter wereld met duizenden fantasy-fans. U kunt er de veldslagen uit Tolkien's 'In De Ban Van De Ring' naspelen. Als u het liever iets rustiger aandoet, onderneem dan een excursie naar het klooster Loccum (12 km) of naar het natuurpark Steinhuder Meer (12 km).

General information

Opening times accommodationyear roundOpening times campsite01-05 t/m 15-10

Languages spoken

German, English

Selfcatering housingunit

Number of persons14Number of holiday units4Price smallest unit per week€ 224 per unitPrice largest unit per week€ 336 per unit

Group accommodation

Number of persons25Number of rooms4Please bring your own sleeping bagPrice dormitory room per night€ 14,14 Price includes breakfast

Farm camping

Total number of pitches3Number of tent pitches3prices per person€ 2,50Price tent per night€ 10

Food

Distance to supermarket3 kmDistance to restaurants0,5 km

Facilities

Campfire/barbecue

Horseriding

Sauna/Turkish bath

Guided excursions in the surroundings

Tours of the farm

Participation in daily farm-activities possible

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Bicycles for rent

Marked trails

Guided nature tours

Horseriding

Open-air swimming pool

Children

Small live stock for children

Playground

Highchair

Cot

Special target groups

(Partially) wheelchair accessible (ramp, doorsteps, stairlift, elevator, etc.)

smoking restricted or prohibited

Pets allowed

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)32

Farm production

A full-time farm

Organic or biodynamic farm

Pastural agriculture, Arable farming, Forestry, Stock breeding

Route description

Nearest cityNienburgNearest villageLandesbergen