1. Slovenië
  2. Podsreda
  3. Pri Martinu
image

Pri Martinu

Locatie en atmosfeer

De familie Šmalcic heeft 5 ha terrein en verbouwt daar groente, graan en fruit op een ecologische manier. Zij gebruiken dit voornamelijk als ingrediënten voor hun gastronomisch aanbod.

Faciliteiten en aanbod

Behalve het verhuren van drie tweepersoonskamers met ontbijt wordt een fantastische keuken aangeboden. Gasten kunnen onder andere in de grote gerenoveerde wijnkelder worden ontvangen. Ze zijn gespecialiseerd in de traditionele Sloveense keuken; geroosterde varkens- en lamsbout, dumplings, brood en cakes van eigen meel, gerechten met zelfgeproduceerde honing en wijn, eigen vruchtensappen, thee van eigen kruiden en zelfgestookte cognacs. Al deze producten zijn ook te koop en worden op kleine marktjes in de buurt verkocht. De eigenaar laat u graag zijn wijngaard (op 7 km afstand in Trebèe), Aroniaplantage en kruidentuin zien.

Omgeving en activiteiten

Om te bekomen van de culinaire uitspattingen leent de omgeving zich voor allerlei sportieve uitstapjes; wandelen en zwemmen en, in de winter, skiën en langlaufen. Podsreda bevindt zich in de directe nabijheid van het regionale park Kozjansko.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarReserveringHele jaar noodzakelijk

Gesproken talen

Duits, Sloveens

Logies

Aantal personen6Aantal kamers3Prijs tweepersoonskamer per nacht26 SIT per kamerPrijs is inclusief ontbijt

Maaltijden

Verkoop van eigen productenOntbijtLunchDiner

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)240

Producten van de boerderij

Een deeltijd-boerderij

Biologische of biodynamische boerderij

Tuinbouw, Wijnbouw en/of olijfteelt

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadCelje
Dichtstbijzijnde dorp