1. Slovenië
  2. Prevalje
  3. Mikl
image

Mikl

Locatie en atmosfeer

Deze boerderij is gelegen op grote hoogte (800 m) en heeft een omvangrijk terrein aan graasweiden voor de koeien (36 ha). Er is een visvijver en de boer houdt bijen. Alles wordt biologisch geteeld. De boerderij is omgeven door traditionele schuren en ligt niet ver van de grens met Oostenrijk.

Faciliteiten en aanbod

Er zijn twee appartementen en een charmant, oud, houten huis te huur. Vanaf het balkon van het huis heeft u mooi uitzicht op de Peca. Er kunnen vier mensen in verblijven. De appartementen liggen in het grote woonhuis, hebben elk een eigen ingang, toilet en badkamer. Een is voor vier en de ander voor vijf personen. Extra bedden kunnen worden bijgeplaatst. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen. Voor de kinderen is er een speelplaatsje met zandbak, wip en glijbaan. Gasten mogen meewerken met de boer en al doende leren over het boerenleven in de bergen. Op verzoek maakt de gastvrouw niet alleen ontbijt maar ook het avondeten voor u klaar. Uiteraard worden daarbij veel verse, biologische producten van eigen land gebruikt.

Omgeving en activiteiten

Op het meertje kan 's zomers gevist en 's winters geschaatst worden en sleetje gereden. Of u kunt skiën van de Peca. In de directe omgeving is er verder mogelijkheid tot paardrijden, fiets huren, wintersporten en er zijn een tennisbaan, zwembad en sauna. Natuurlijk kunnen er ook lange wandelingen of fietstochten gemaakt worden.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaar

Vakantiewoning o.b.v. zelfverzorging

Aantal personen13Aantal huisjes/appartementen3Prijs kleinste eenheid per week€ 245-455 per eenheidPrijs grootste eenheid per week€ 315-455 per eenheid

Maaltijden

Ontbijt€ 5Diner€ 10

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Meehelpen op boerderij mogelijk

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Fietsverhuur

Gemarkeerde wandelpaden

Paardrijden

Tennisbaan

Wintersport

Landschap in de omgeving

Producten van de boerderij

Een fulltime boerderij

Biologische of biodynamische boerderij

Veeteelt

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadPrevaljeDichtstbijzijnde dorpJamnica