1. Nederland
  2. Zeeland
  3. Oostkapelle (Veere)
  4. Loverendale ter Linde
image

Loverendale ter Linde

Locatie en atmosfeer

Ter Linde is een gemengd landbouwbedrijf met akkerbouw, veehouderij met melkkoeien en een kaasmakerij. Ter Linde is vanaf 1926 onderdeel van de Cultuurmaatschappij Loverendale en is daarmee een van de oudste biologisch-dynamische bedrijven ter wereld.

Faciliteiten en aanbod

De camping ligt in de luwte van de bedrijvigheid van de boerderij. Er zijn 25 plaatsen. Onze boerencamping is vooral bedoeld voor tentkampeerders. Bij uitzondering en in overleg worden caravans en kampeerbusjes toegelaten. Er is geen stroomaansluiting per plaats. Op het kampeerterrein is een eenvoudig toiletgebouw met wasgelegenheid. In de grote schuur is een vloerverwarmde sanitaire ruimte met douche en toilet. De kampkeuken en recreatieruimte zijn door alle gasten te gebruiken. Op de camping is een zandbak, een tafeltennistafel en er zijn skelters. In en rond het Loverendale Eetlokaal kunt u gebruik maken van wifi. Hier vindt u ook de Loverendale Boerderijwinkel. Actuele openingstijden vindt u op de website. In overleg mag een kampvuur gemaakt worden op de vuurplaats. Huisdieren zijn, bij uitzondering en in overleg, toegestaan in het voor- en naseizoen.

Omgeving en activiteiten

De camping ligt op Walcheren, op ongeveer twee kilometer van het strand. Duingebied Oranjezon heeft een mooie afwisseling van dichte struwelen, duingraslanden, water en bossen die een bijzonder gunstig leefgebied vormen. Naast reeën leeft in Oranjezon een flinke populatie damherten. In het najaar is Oranjezon het domein van duizenden trekvogels. De Manteling van Walcheren is een 740 hectare groot natuurgebied met oude buitenplaatsen, bossen, stukken duin, statige lanen en slingerpaadjes. Het is voorgedragen als Natura-2000 gebied vanwege de bijzondere flora en fauna. Er groeit dwergzegge, melkkruid en orchidee. Verder vindt u in de buurt Terra Maris, Neeltje Jans en mooie oude steden zoals Veere, Middelburg en Domburg.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarOpeningstijden camping15-04 t/m 01-11

Gesproken talen

Duits, Nederlands, Engels

Boerderijcamping

Totaal aantal staanplaatsen25Aantal tentplaatsen25Prijzen op aanvraag

Maaltijden

Eigen restaurant/kantineLevensmiddelenwinkeltje bij de accommodatieVerkoop van eigen productenAfstand tot supermarkt0 kmAfstand tot restaurants0 km

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Fietsverhuur

Gemarkeerde wandelpaden

Natuurwandelingen met gids

Paardrijden

Windsurfen

Zeilen

Boot- of kanoverhuur

Buitenzwembad

Overdekt zwembad

Kuuroord

Tennisbaan

Kinderen

Speeltuin

Speciale doelgroepen

Huisdieren in overleg toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)4

Producten van de boerderij

Een fulltime boerderij

Biologische of biodynamische boerderij

Akkerbouw, Veeteelt

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadMiddelburgDichtstbijzijnde dorpOostkapelle