1. Frankrijk
  2. Bourgogne
  3. Condal (Saône-et-Loire)
  4. Camping Aire Naturelle TerreFerme
image

Camping Aire Naturelle TerreFerme

Locatie en atmosfeer

Kom genieten van de landelijke rust en vriendelijke sfeer op Camping TerreFerme in de Bresse Bourguignonne! De oude boerderij van Matthijs en Renske is omgeven door zeven hectare terrein, inclusief bos en vennetje om lekker in te wandelen en af te koelen. In de omringende weilanden scharrelen Mozart de ezel, enkele schapen en wat kippen rond. Voor kinderen is er hier alle ruimte om te spelen!

Faciliteiten en aanbod

De campingplaatsen zijn ruim. In de verhuur zijn een houten zomerhuis voor vier personen, een grote tent inclusief uitrusting voor vier personen en een kleine caravan met voortent voor twee personen. In het sanitairgebouw vindt u naast de gewone voorzieningen ook een babybad en sanitair voor mindervaliden. Er is een groot overdekt terras dat ook dienst doet als huiskamer. Er worden maaltijden geserveerd, u kunt er een kopje koffie drinken, een spelletje spelen, een boek lezen of met uw gezin uw meegebrachte eten nuttigen. Op zaterdagen is er regelmatig een barbecue, op zondagen kunt u in het hoogseizoen reserveren voor de table d’hôtes en af en toe pakken we uit met een avondje pizza uit de oude broodoven. En natuurlijk kunt u elke ochtend vers brood krijgen! Ter plaatse worden fietsen, waaronder een tandem, verhuurd! Auto’s mogen worden geparkeerd op de parkeerplaats, zodat iedereen kan genieten van het mooie uitzicht.

Omgeving en activiteiten

In de heuvelachtige Bresse kunt u prima fietsen. De eigenaren kunnen u een mooie fietsroute wijzen naar het meer Louvarel met zandstrand. In de nabijgelegen Jura zijn vele gemarkeerde wandelroutes met prachtige uitzichten op de vlakte van de Bresse. Vergeet vooral niet de bijzondere Jurawijnen te proeven in één van die pittoreske wijndorpjes. In de stad Louhans moet u zeker de beroemde markt bezoeken, met veel gevogelte waaronder ook de bekende Bressekip uit deze streek. Voor meer tips kunt u altijd bij de eigenaren terecht!

Algemene informatie

Openingstijden camping01-05 t/m 31-10ReserveringNoodzakelijk in het hoogseizoen

Gesproken talen

Duits, Frans, Nederlands, Engels

Natuurkampeerterrein, natuurcamping

Accommodatie te huur (zoals bv blokhut, tent, yurt, ger, pipowagen, woonwagen of caravan etc)Totaal aantal staanplaatsen17Aantal tentplaatsen6prijs per persoon€ 4Prijs tent per nacht€ 6Prijs caravan/camper per nacht€ 6Kosten van gebruik elektriciteit per dag€ 3Huurprijs caravan per week€ 265Huurprijs tent per week€ 265Prijs blokhut of bungalow per week€ 365

Maaltijden

Eigen restaurant/kantineLevensmiddelenwinkeltje bij de accommodatieVerkoop van eigen productenOntbijt€ 6,50

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Fietsverhuur

Buitensportfaciliteiten

Georganiseerde tochten in de omgeving

Meehelpen op boerderij mogelijk

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Gemarkeerde wandelpaden

Paardrijden

Buitenzwembad

Kinderen

Speeltuin

Speciale doelgroepen

Voorzieningen voor rolstoelgebruikers (toilet, douche, badkamer, keuken, etc.)

Huisdieren toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)240

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadLouhansDichtstbijzijnde dorpCondal