1. Slovakia
  2. Rajecké Teplice (Žilina, Karpaten)
  3. Camping Slnečné skaly
Small map
image

Camping Slnečné skaly

Location and atmosphere

Groene Camping Slnečné Skaly ligt in het dal van Rajčanka, met weilanden aan de ene zijde van de rivier, de torenhoge Slnečné Skaly, de Zonnige Rotsen aan de andere zijde en een beschermd natuurreservaat om de hoek. De camping heeft een ecologische, milieuvriendelijke exploitatie en houdt rekening met het beschermen van het milieu en de natuurlijke rijkdommen op haar terrein.

Facillities

Op 3,5 hectare biedt de camping de mogelijkheid te verblijven in uw eigen caravan, tent of camper. Het sanitair is uitstekend en natuurvriendelijk ingericht. Heeft u geen eigen kampeermiddel, dan kunt u verblijven in één van de blokhutten voor maximaal vier personen of een nog ruimer chalet, maar ook geschikt voor maximaal vier personen. De blokhutten en chalets hebben eigen sanitair, een eigen kleine minikeuken, een kleine zithoek met open haard en een terras met meubilair. Deze accommodaties liggen op een apart gedeelte van de camping. ’s Avonds kunt u gezellig bij het kampvuur zitten en in het tuinrestaurant kunt u maaltijden, snacks, ijsjes, frisdranken, bier en diverse levensmiddelen verkrijgen. De camping is geschikt voor gezinnen met kinderen: er is een kinderspeelplaats, er worden speurtochten en andere wedstrijdjes op het volleybal- en voetbalveld georganiseerd. Paardrijden of een cursus bergklimmen op nabijgelegen oefenrotsen horen ook tot de campingactiviteiten. Wifi is beschikbaar.

Surroundings and activities

In de omgeving zijn goede fiets- en wandelpaden. Op drie kilometer vindt u de thermaalbaden van Rajecké Teplice Rajec. Het bekijken van het hoofdgebouw is al de moeite waard. Aquapark Veronika (8 km) met veel glijbanen is een aanrader voor het hele gezin. Žilina (12 km) herbergt een regionaal museum en het Budatin-kasteel, gelegen boven de twee rivieren Vah en Rajčanka. De burchruine van Lietava is niet te missen en raften is mogelijk op de rivier Vahu.

General information

Opening times campsite01-05 t/m 30-09ReservationNot possible or not necessary, but desirable

Languages spoken

English, German

Selfcatering housingunit

Number of persons32Number of holiday units8Price smallest unit per week€ 259 per unitPrice largest unit per week€ 308 per unit

Normal camping

Total number of pitches150Number of tent pitches150prices per person€ 2,50Price tent per night€ 2,50Price caravan/camper per night€ 3,50Costs for use electricity per day€ 2,50Price carparking€ 2,50

Food

Own restaurant/canteen

Facilities

Wifi

Campfire/barbecue

Horseriding

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Indoor swimming pool

Children

Small live stock for children

Playground

Special target groups

not allowed to smoke in the rooms

Pets allowed

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)399

Route description

Nearest cityŽilinaNearest villageRajecké Teplice