1. Portugal
  2. Lisboa e Vale do Tejo
  3. Torres Vedras (Lisboa)
  4. Areias do Seixo Charme Hotel & Residences
image

Areias do Seixo Charme Hotel & Residences

Location and atmosphere

Areias do Seixo is een magische plek op circa een uur van Lissabon. Een toevluchtsoord in de natuur. Voel de originaliteit, het comfort en het raffinement in een perfecte synthese met het land. Elke kamer vertrouwt je een ander verhaal. Het restaurant biedt u een reis van geuren, smaken en kleuren. Open de geheimzinnige deur van onze spa en dompel je onder in unieke sensaties. Keer terug naar de oorsprong, zonder haast, op een plaats waar alles draait op gevoel. Hotel Areias do Seixo wordt u van harte aanbevolen door Aranka van der Pol van Travel2Share (www.travel2share.com).

Facillities

Areias do Seixo heeft tal van initiatieven genomen om het milieu zoveel mogelijk te ontzien. De thermische isolatie van het gebouw is uitgevoerd met dubbele wanden van kurk. Het verwarmen en koelen van water wordt gedaan door het gebruik van geothermische energie, een ecologisch systeem dat efficiƫnt gebruik van aardwarmte. Het plaatsen van zonnecellen is in ontwikkeling. Het hotel is ingericht en gedecoreerd met gerecyclede materialen. Bijna al het hout dat u in het hotel terugvindt, is afkomstig uit de verwerking van bomen die de storm van 23 december 2009 niet hebben doorstaan. Het hotel composteert organische stoffen voor de bemesting van de landbouwgronden. Regenwater wordt opgevangen voor irrigatie, het doorspoelen van toiletten en in de wasserette.

Surroundings and activities

Onze spagelegenheid is uitgerust met een sauna, een Turks bad, twee massageruimtes, een Vichy douche, een ontspanningsruimte en een buitenzwembad. Wij bieden u verschillende behandelingen volgens de Indiase Ayurvedische traditie. We nodigen onze gasten uit om de moestuin te bezoeken en deel te nemen aan de activiteiten van de biologische landbouw. De groenten en aromatische kruiden die u oogst in onze moestuin worden gebruikt voor het bereiden van uw lunch met de hulp van onze chefkok.

General information

Opening times accommodationyear roundReservationNecessary during whole year

Languages spoken

Portuguese, English

Lodging

Number of rooms14Prices on request

Selfcatering housingunit

Prices on request

Food

Own restaurant/canteenFood-shop within accommodationSales of own produceBreakfastLunchDinner

Facilities

Wellness activities (massage, etc.)

Sauna/Turkish bath

Open-air swimming pool

Tours of the farm

Participation in daily farm-activities possible

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Windsurfing

Sailing

Boatrent

Special target groups

not allowed to smoke in the rooms

Pets allowed if agreed upon

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)50

Farm production

A full-time farm

Organic or biodynamic farm

Horticulture

Route description

Nearest cityTorres Vedras, Caldas da Rainha, LissabonNearest villageSanta Cruz