1. Netherlands
  2. Gelderland
  3. Lintelo (gem. Aalten)
  4. ‘t Kruudhuuske
image

‘t Kruudhuuske

Location and atmosphere

't Kruudhuuske is helemaal vrijstaand en ligt zo'n veertig meter van de woonboerderij verwijderd. Met naast het huisje een tuin, die prachtig uitziet over de weilanden, die zich kilometers ver uitstrekken. En aan de andere kant een houtwal waar fazanten, konijnen, patrijzen en verschillende andere vogels zich graag ophouden. Het huisje heeft een voor- en achteringang en maximaal twee gasten hebben hier het rijk alleen. De keuken is voorzien van al het nodige zoals een vaatwasser en er is een zit- en eethoek en een badkamer met toilet en douche.

Facillities

't Kruudhuuske is een knus huisje met een zitkamer met eethoek en een open keuken. Er is een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Het huisje heeft een eigen parkeerplaats en een gazon met prachtig uitzicht. In het huisje is aanwezig: een koelkast met vriesvak, een vaatwasser, een koffiezetapparaat, een waterkoker, een gasstel, televisie en wifi, boeken en spelletjes, informatie over fiets- en wandelroutes en bezienswaardigheden in de omgeving.

Surroundings and activities

In de omgeving van ’t Kruudhuuske kunt u heerlijk fietsen en wandelen. ’t Kruudhuuske ligt aan een knooppuntenroute en aan verschillende fiets- en wandelroutes. Voor een overzicht van de bezienswaardigheden liggen er folders in ’t Kruudhuuske. Duitsland ligt om de hoek (6 km), waar ook verschillende bezienswaardigheden zijn: van zwemparadijs tot kastelen, parken en musea. In het beschermde Winterswijkse landschap op zo’n 17 kilometer van ’t Kruudhuuske zijn veel prachtige wandelroutes door bossen, velden en natuurgebieden.

General information

Opening times accommodationyear roundReservationNecessary during whole year

Languages spoken

English, Dutch

Selfcatering housingunit

Number of persons2Number of holiday units1Price smallest unit per week€ 500 (minimale verblijfsduur is twee nachten en elke andere periode in overleg)

Food

Distance to supermarket5 km Distance to ecological food store5 km (Natuurvoeding Goeie Grutten, Landstraat 27, Aalten)Distance to restaurants5 km

Facilities

Wifi

Campfire/barbecue

Detailed information on the environment

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Marked cycle routes

Bicycles for rent

Marked trails

Horseriding

Open-air swimming pool

Indoor swimming pool

Children

Games

Special target groups

smoking restricted or prohibited

Pets allowed if agreed upon

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)20

Predominantly agricultural

Puddle, fen, lake

Route description

Nearest cityDoetinchem (21 km), Winterswijk (17 km)Nearest villageAalten (5 km)