1. Netherlands
  2. Gelderland
  3. Hall (Brummen)
  4. Natuurvriendenfamiliecamping het Hallse Hull
Small map
image

Natuurvriendenfamiliecamping het Hallse Hull

Location and atmosphere

Het natuurkampeerterrein Het Hallse Hull ligt in een hagenparkbos bij Eerbeek tussen de Veluwe en de IJsselvallei. Het Hallse Hull is niet zonder reden de vaste plek voor het jaarlijkse Pinksterkamp van het Nivon. De negen kleine kampeerweiden garanderen voldoende privacy.

Facillities

Op het terrein vindt u 150 plaatsen voor tenten, caravans en campers. Verder is er een kampvuurplaats, een nieuwe kapschuur die als slechtweer-accommodatie in gebruik is en er is een dagverblijf de Deel, waar 50 personen terecht kunnen. Voor groepskampeerders zijn voorzieningen aanwezig. ‘s Winters wordt het nieuwe toiletgebouw verwarmd. Voor de winterkampeerders (vanaf 15 oktober) zijn er speciale kampeerkortingsweken. Kinderen kunnen een kampvuur maken en er is volop speelgelegenheid.

Surroundings and activities

Het Hallse Hull is het startpunt voor een actieve vakantie op de Veluwezoom. Boswachters laten u de verborgen geheimen van de omliggende natuurgebieden zien. Ontdek everzwijnen en edelherten in Park de Veluwezoom, Nationaal Park de Hoge Veluwe en de Loenermark. Bij Loenen vindt u een schaapskooi en Nederlands hoogste waterval. U kunt naar hartenlust zwerven langs 75 kilometer wandelpaden en 120 kilometer fietsroutes, of de omgeving eens per skeeler, ATB of waterfiets verkennen. Loop hier over het Trekvogelpad of het Maarten van Rossumpad of ontdek de Veluwe met het nieuwe knooppuntennetwerk of de Veluwefietsroute. Neem ook eens een kijkje bij Paleis het Loo in Apeldoorn. In de zomermaanden is er een stoomtreinverbinding tussen Dieren en Apeldoorn, die ook in Eerbeek stopt.

General information

Opening times accommodation01-04 t/m 15-10

Nature camping

Total number of pitches150Number of tent pitches90prices per person€ 6,80Price tent per night€ 4,55Costs for use electricity per day€ 2,80

Food

Distance to supermarket2 kmDistance to restaurants2 km

Facilities

Campfire/barbecue

Bicycles for rent

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Marked trails

Boatrent

Indoor swimming pool

Special target groups

(Partially) wheelchair accessible (ramp, doorsteps, stairlift, elevator, etc.)

Facilities for wheelchair users (toilet, shower, bathroom, kitchen, etc.)

Pets allowed if agreed upon

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)19

Route description

Nearest cityApeldoornNearest villageEerbeek