1. Netherlands
  2. Limburg
  3. Noorbeek (Eijsden-Margraten)
  4. Recreatie Landgoed Terlingerhoeve
image

Recreatie Landgoed Terlingerhoeve

Location and atmosphere

De Terlingerhoeve is een authentieke carréboerderij met een binnenplaats. Het ligt in het zuidelijkste puntje van Limburg, verscholen tussen de heuvels in de vallei van de beek Noor. De boerderij wordt al drie generaties lang beheerd door de familie Wouters en het historische en sfeervolle karakter van de hoeve is goed bewaard gebleven. Hoogstambomen, een poel en grasland tot ver om de hoeve zijn in ontwikkeling zodat er optimaal gerecreëerd kan worden.

Facillities

Landgoed Terlingerhoeve heeft diverse vakantiewoningen en appartementen. De woningen liggen aan de sfeervolle binnenplaats of aan de buitenkant van de hoeve. De vakantiewoningen zijn geschikt voor twee tot tien personen en hebben een woonkamer met televisie, keuken, badkamer met douche, apart toilet, vloerverwarming en een buitenterras. Enkele hebben een slaap- en badkamer op de begane grond. Op verzoek kan kosteloos een campingbedje, kinderstoel of babybox bij worden geplaatst. Voor groepen is er de mogelijkheid om twee woningen in te richten als een grotere groepsaccommodatie. Er zijn elektrische fietsen te huur en er is een overdekte ruimte voor uw eigen fietsen. Ook wandelkaarten zijn hier te koop. Gasten beschikken over gratis draadloos internet, een informatiemap en een wasmachine en droger. Er is een grote weide waar u kunt zonnen, volleyballen en voetballen. Voor kinderen zijn er skelters, een trampoline, een tafeltennistafel, een tafelvoetbalspel, een dartspel en een sjoelbak. Bij slecht weer is er een binnenspeelruimte.

Surroundings and activities

Noorbeek is wellicht het meest traditierijke dorpje van Zuid-Limburg en er zijn in de omgeving wel 60 wegkruisen. De omgeving biedt wandelaars en fietsers prachtige en verrassende panorama’s en de steile invalswegen van het dorp zijn een uitdaging voor wielrenners en mountainbikers. De Mergellandroute voert door Noorbeek. Voor wandelaars ligt de Belgische Voerstreek binnen bereik. Bezienswaardigheden in Noorbeek, een beschermd dorpsgezicht, zijn het dorpsplein, het kerkje uit de 13e eeuw, de devotiekapel en de stokoude plataan.

General information

Opening times accommodationyear roundReservationNecessary during whole year

Languages spoken

German, Dutch, English

Selfcatering housingunit

Number of persons69Number of holiday units15Prices on request

Group accommodation

Number of persons69Prices on request

Food

Distance to supermarket2 kmDistance to restaurants2 km

Facilities

Campfire/barbecue

Bicycles for rent

Facilities for playing outside

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Bicycles for rent

Marked trails

Guided nature tours

Horseriding

Open-air swimming pool

Indoor swimming pool

Health resort

Tennis court

Children

Small live stock for children

Playground

Highchair

Cot

Special target groups

(Partially) wheelchair accessible (ramp, doorsteps, stairlift, elevator, etc.)

not allowed to smoke in the rooms

Pets allowed if agreed upon

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)188

Farm production

A part-time farm

Small, traditional and ecological farm

Stock breeding

Route description

Nearest cityMaastrichtNearest villageNoorbeek