1. Netherlands
  2. Zeeland
  3. Renesse (Schouwen-Duiveland)
  4. Natuurcamping Agri-Nova
image

Natuurcamping Agri-Nova

Location and atmosphere

De camping ligt in een landelijk gebied van bos, duin en strand. Ideaal voor rustzoekers, fietsers, natuurgenieters, zonaanbidders en liefhebbers van strand en zee. De percelen rondom de camping zijn ingericht als natuurgebied en het gedeelte achter de camping is exclusief voor de campinggasten toegankelijk. Het kampeerterrein zelf is landschappelijk ingericht met verschillende soorten inheems bosplantsoen, knotwilgen en fruitbomen. Het milieu beschermen en behouden wordt hier tot één van de kerntaken gerekend. In 2018 is een luxe en comfortabel sanitairgebouw, voorzien van vele energiebesparende voorzieningen zoals zonneboiler, zonnepanelen, LED-verlichting, gebouwd.

Facillities

Agri-Nova kenmerkt zich door kleinschaligheid, gastvrijheid, hygiëne, rust en ruimte. De 75 staanplaatsen zijn ruim opgezet en voorzien van elektriciteit en water. Draadloos internet is op het hele terrein beschikbaar. Er is een kleine en overzichtelijke speeltuin. Voor vliegeren, voetballen, wandelen, uitwaaien en ravotten is een groot gebied ter beschikking achter de camping. Picknicktafels zijn er ook. Het terrein is autovrij en fietsen zijn te huur. Bij de buurman op 300 meter van Agri-Nova worden streekproducten verkocht.

Surroundings and activities

De zee bij Renesse ligt op 2,5 kilometer afstand. Voor windsurfers zijn er mooie stranden aan de Brouwersdam en het Grevelingenmeer. Het zeewater en het zwemwater bij Renesse voeren de Blauwe Vlag, een teken van goede waterkwaliteit. Het Nationaal Park Oosterschelde bereikt u na 3,5 kilometer. Maar ook rondom de camping liggen natuurgebieden en er zijn prachtige duinen en weidse polderlandschappen in de buurt. En ook het grootste bos van Zeeland, Boswachterij Westerschouwen. Op enkele fietsminuten afstand liggen de ringdorpen Renesse met Slot Moermond (1,5 km) en Burgh-Haamstede met de Westerlichttoren. Breng zeker een bezoek aan Zierikzee (15 km) dat ondanks haar roerige geschiedenis toch met maar liefst 568 monumenten gezegend is.

General information

Opening times campsite31-03 t/m 15-10ReservationNecessary during high season

Languages spoken

German, Spanish, French, Dutch, English

Nature camping

Total number of pitches75Number of tent pitches75Prices on request

Food

Distance to supermarket1.5 kmDistance to restaurants1.5 km

Facilities

Bicycles for rent

Facilities for playing outside

Guided excursions in the surroundings

Workshops and courses

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Bicycles for rent

Marked trails

Guided nature tours

Horseriding

Windsurfing

Sailing

Boatrent

Open-air swimming pool

Indoor swimming pool

Health resort

Tennis court

Children

Playground

Special target groups

Pets are not allowed

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)-2

Sea, beach, dunes, lagoon

Predominantly agricultural

Route description

Nearest cityZierikzeeNearest villageRenesse