1. France
  2. Midi-Pyrénées
  3. Mirandol-Bourgnounac (Tarn)
  4. Domaine les Clots
Small map
image

Domaine les Clots

Location and atmosphere

Hier kunt u vakantie vieren in de vrije natuur, ver weg van alle hectiek, temidden van weelderig groen en water. Dat bieden wij u op Domaine les Clots, een landgoed van zeven hectare in de ongerepte natuur van de vallei van de schone rivier Viaur.

Facillities

De kampeerplaatsen liggen verspreid over terrassen rondom de karakteristieke boerenhofstede uit 1771. De plekken zijn riant en bosrijk en bieden daardoor veel privacy. Zoekt u wat meer comfort, dan verhuren wij ook canvas huisjes met eigen sanitaire voorzieningen, nieuwe luxe houten huizen, een chalet en een gîte. In de grote schuur is een fijne plek om te spelen en elkaar te ontmoeten. Op het terrein is verder een ruim zwembad en een privéstrandje aan de rivier. Door de besloten ligging, vrij van alle verkeer, kunnen uw kinderen veilig spelen en komt u ook aan uw welverdiende rust toe.

Surroundings and activities

Les Clots bevindt zich op vijf kilometer van Mirandol-Bourgnounac, waar alles is te vinden wat u tijdens uw vakantie nodig hebt. Hier op de grens van Tarn en Aveyron valt elke dag wel weer wat anders te doen en iets nieuws te ontdekken: wandelen, waterplezier, kastelen bezoeken en cultuur snuiven. Onder andere in Albi met kathedraal Sainte-Cécile, het grootste bakstenen bouwwerk ter wereld en vestingwerk tegen de Katharen. In het oude centrum staan prachtige herenhuizen en het geheel is Unesco werelderfgoed. Of het prachtige middeleeuwse Cordes-sur-Ciel dat reikt tot in de hemel. Monestiés, Najac en Sauveterre behoren tot de mooiste dorpjes van Frankrijk. En dat alles in een straal van een half uur rijden. Sfeervolle restaurants, kleurrijke markten en joyeuse zomerfestivals omlijsten uw ontspannen verblijf. Wij kunnen u vele tips geven.

General information

Opening times accommodation01-06 t/m 01-09ReservationNecessary during high season

Languages spoken

German, French, Dutch, English

Selfcatering housingunit

Number of persons4/5Number of holiday units9Please bring your own towelsPrice smallest unit per week€ 425 per unitPrice largest unit per week€ 995 per unit

Normal camping

Accommodation for rent (such as a cabin, tent, yurt, gypsy wagon, trailer or caravan) etc.Total number of pitches18Number of tent pitches18Prices on request

Food

Meals availableDinnerDistance to supermarket5 kmDistance to restaurants5 km

Facilities

Wifi

Open-air swimming pool

Natural swimmingpool

Facilities for playing outside

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Marked trails

Horseriding

Windsurfing

Sailing

Boatrent

Open-air swimming pool

Tennis court

Children

Playground

Open air children's pool

Highchair

Cot

Special target groups

smoking restricted or prohibited

Pets allowed

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)300

Hilly scenery

Stream, river, canal

Route description

Nearest cityCarmaux (23 km) en Albi (38 km)Nearest villageMirandol-Bourgnounac (5 km)