1. France
  2. Aquitaine
  3. Le Buisson-de-Cadouin (Dordogne)
  4. Petit Domaine Rastaillou
Small map
image

Petit Domaine Rastaillou

Location and atmosphere

Temidden van vijf hectare grasland en omzoomd door bossen ligt Rastaillou. Dit is een oude, geheel gerestaureerde boerderij, waar oorspronkelijke gastvrijheid, serene rust, echte natuur in een geweldige omgeving u een (h)eerlijke vakantie garanderen! U geniet van rust, ruimte en gezelligheid, een uitgebreid Frans-Nederlands ontbijt en een heerlijke maaltijd met uw reisgezellen of andere gasten aan de table d’hôtes van Rastaillou.

Facillities

Rastaillou beschikt over vier comfortabele kamers voor twee tot drie personen met eigen sanitaire voorzieningen. Elementen van de oorspronkelijke functie van de ruimte, die namelijk diende als stal, vindt u nog terug. Dan zijn er twee gîtes voor twee tot zes personen, voorzien van eigen terras. Ook hier zijn oude elementen keurig verwerkt in een lichte en moderne inrichting. Buiten is een klein kampeerterrein met vier luxe Karstententen voor vier personen, die van alle gemakken zijn voorzien. En er is een klein gedeelte waar u met uw eigen kampeermiddel kunt neerstrijken. Voor de allerkleinste gasten zijn kinderbedjes, stoelen en tentjes beschikbaar. Rastaillou beschikt over een zwembad (12 x 6 meter), een jeu de boules baan met verlichting, een zandbak, een kinderspeeltoestel, een kinderspeelkasteel en een badmintonveldje.

Surroundings and activities

Tijdens de schoolvakanties in juli en augustus zijn er voornamelijk families met kinderen op Rastaillou. Aan de randen van het seizoen komen gasten hier vooral voor de rust of om juist sportief en actief in de weer te zijn. Of op ontdekkingsreis door de Dordogne. Speciaal hiervoor heeft Rastaillou aantrekkelijke arrangementen zoals halfje Vivaldi, culinair en golf en worden er workshops beeldhouwen georganiseerd. Leontine en Peter delen graag hun liefde voor de geweldige Périgord Noir en informeren u over de vele mogelijkheden die deze streek te bieden heeft. Zo kunt u er naar hartenlust fietsen, wandelen of de vele prachtige oude stadjes en steden, bastides en hameau’s, kastelen en kerken of andere eeuwenoude bezienswaardigheden bezoeken. Tijdens de zomermaanden zijn er overal in de nabije omgeving muziek- en theaterfestivals, concerten, openluchtvoorstellingen en markten.

General information

Opening times accommodation15-04 t/m 15-10ReservationNecessary during whole year

Languages spoken

German, French, Dutch, English

Lodging

Number of persons9Number of rooms4Price single room per night65Price double room per night€ 75 Price includes breakfast

Selfcatering housingunit

Number of persons8Number of holiday units2Price smallest unit per week€ 600 per unitPrice largest unit per week€ 1100 per unit

Nature camping

Accommodation for rent (such as a cabin, tent, yurt, gypsy wagon, trailer or caravan) etc.Number of tent pitches8Price tent per night€ 15-27,50Price caravan/camper per night€ 15-27,50Costs for use electricity per day€ incl.Tent rental price per week€ 475-625

Food

Own restaurant/canteenBreakfast€ 10Dinner€ 22Distance to supermarket9 kmDistance to restaurants5 km

Facilities

Campfire/barbecue

Open-air swimming pool

Workshops and courses

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Bicycles for rent

Marked trails

Horseriding

Boatrent

Tennis court

Children

Playground

Open air children's pool

Highchair

Cot

Special target groups

not allowed to smoke in the rooms

Pets allowed if agreed upon

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)200

Route description

Nearest cityBergeracNearest villageCadouin