1. Spain
  2. Cataluña
  3. Vinyols i els Arcs (Tarragona)
  4. Vinyols Camp Ecotur
Small map
image

Vinyols Camp Ecotur

Location and atmosphere

Deze camping ligt niet ver van het strand en de zee van de Costa Dorado en de bergen van Prades en Montsant, in het rustige dorpje Vinyols i els Arcs. De familie die de camping beheert heeft een jarenlange traditie van biologisch boeren achter de rug. In 2005 hebben zij hun activiteiten uitgebreid met ecotoerisme. Hun motivatie is het willen delen van de kennis van het land en andere mensen hier ook van laten genieten. Vinyols Camp is een gemengde boerderij met fruitbomen, akkerbouw en veeteelt. Er zijn producten te koop zoals eieren, groenten en fruit.

Facillities

U kunt verblijven in een van de 28 houten bungalows op het terrein. De bungalows zijn gemaakt van hout uit een ecologisch beheerd bos en bieden alle plaats aan vier of vijf personen. Elke bungalow heeft een woonkamer/keuken met gasfornuis, gasoven en koelkast, een douche met toilet en een terras met meubels. Beddengoed is beschikbaar. Ook zijn er 60 plekken voor uw tent of caravan. U staat in de schaduw van de fruit-, olijf- en hazelnootbomen. De plekken zijn voorzien van elektriciteit en een watertappunt. Er is een groot toiletgebouw met onder andere wasmachines. In het restaurant kunt u biologische – en vegetarische maaltijden nuttigen en op het terras heeft u een prachtig uitzicht op zee. In het zwembad kunnen kleine kinderen en volwassenen veilig gescheiden zwemmen. Er is de mogelijkheid een massage te nemen en vaak worden er culturele activiteiten georganiseerd op de camping. De plek is ideaal om met familie of vrienden samen te komen en ook geschikt voor bedrijfsuitjes en schoolreisjes.

Surroundings and activities

U kunt meehelpen op de boerderij of u laten rondleiden over dit zeer veelzijdige bedrijf. Paardrijden is ook een mogelijkheid. De kust en de bergen van Prades zijn niet ver van de camping en bieden uitgelezen mogelijkheden voor allerlei activiteiten. Vanuit de camping worden fietstochten en begeleide tochten naar de bergen georganiseerd. Het kuststadje Cambrils heeft een levendige vissershaven met een drukbezochte visafslag en markten. Barcelona ligt op 100 kilometer van Cambrils en is per trein bereikbaar.

General information

Opening times accommodation01-03 t/m 08-01

Languages spoken

German, Spanish, French, English

Selfcatering housingunit

Number of persons140Number of holiday units28Please bring your own bed linenPlease bring your own towelsPrice smallest unit per week€ 406-826 per unit

Nature camping

Accommodation for rent (such as a cabin, tent, yurt, gypsy wagon, trailer or caravan) etc.Total number of pitches60Number of tent pitches60prices per person€ 3-7Price tent per night€ 8-15/18Price caravan/camper per night€ 10-18Costs for use electricity per day€ 4,50Tent rental price per week€ nog niet bekendPrices cabin or bungalow per week€ 406-826Price carparking€ incl.

Food

Own restaurant/canteenSales of own produceBreakfastLunchDinnerDistance to supermarket8 kmDistance to restaurants8 km

Facilities

Wellness activities (massage, etc.)

Open-air swimming pool

Facilities for playing outside

Tours of the farm

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Guided nature tours

Horseriding

Special target groups

Working on the farm (in exchange for board and lodging) possible

Member of WWOOF (Willing Workers On Organic Farms)

Facilities for wheelchair users (toilet, shower, bathroom, kitchen, etc.)

Landscape characteristics

Farm production

A part-time farm

Organic or biodynamic farm

Route description

Nearest cityReusNearest villageVinyols