1. Spain
  2. Andalucia
  3. Cazorla (Jaén)
  4. Molino la Farraga
image

Molino la Farraga

Location and atmosphere

De Molino la Farraga ligt aan de rand van het stadje Cazorla in het hart van het immense Parque Natural de las Sierras de Cazorla, Segura y Las Villas. Het park biedt de bezoeker een wereld vol verrassingen en u zult versteld staan van de prachtige natuur. Een wandeling door dit duizelingwekkende berglandschap laat ons de grootsheid van de natuur zien in al haar aspecten. De magie van dit park zorgt ervoor dat u vast en zeker besluit om nog eens terug te komen.

Facillities

Voor privégebruik zijn er in totaal acht tweepersoonskamers, alle met een eigen badkamer en voorzien van verwarming. De kamers stralen rust uit en door het aanhoudende kabbelen van het rivierwater van de Cerezuelo die langs het huis stroomt, is het net of u een kleine reis naar het paradijs maakt. Door de enorme ruimte en het comfort dat Molino la Farraga biedt, zult u zich hier snel thuis voelen. Het geluid van murmelend water en de vogelorkesten in de tuin maken dit een fantastische, natuurlijke plek om tot rust te komen. Er zijn verschillende terrassen waar u kunt lezen of uw artistieke fantasie kunt uitleven op het unieke landschap van het Parque Natural.

Surroundings and activities

Wij organiseren een groot aantal activiteiten die passen bij uw wensen, de tijd van het jaar en uw leeftijd en mogelijkheden. Er is een keur aan fiets- en wandelroutes, u kunt gaan bergklimmen, kanoën, bergwandelingen met een gids maken, ruiterroutes verkennen, meedoen aan Indianendag dat bestaat uit een kanotrektocht, boogschieten en tracking, en u kunt prachtige cultuurhistorische paden volgen. In de omgeving zijn een aantal plaatsen, die u bezocht moet hebben vanwege hun informativiteit, authenticiteit en historische waarde, zoals Cazorla met het Moorse La Yedra en een toonaangevend bluesfestival, de Moorse fortificaties van La Iruela en de botanische tuin van Torre del Vinagre, gelegen langs de A319 en dat een prima overzicht geeft van de rijke flora van het natuurpark.

Lodging

Number of persons16Number of rooms8Price double room per night€ 50-100 Price includes breakfast

Food

BreakfastDistance to supermarket1 kmDistance to restaurants1 km

Facilities

Open-air swimming pool

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Bicycles for rent

Marked trails

Guided nature tours

Horseriding

Open-air swimming pool

Tennis court

Special target groups

not allowed to smoke in the rooms

Pets allowed if agreed upon

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)808

Route description

Nearest cityJaénNearest villagePeal de Becerro