1. Denmark
  2. Hårby (Skanderborg, Midtjylland)
  3. Klærke Hostel
image

Klærke Hostel

Location and atmosphere

Hanne en Ole heten uw welkom in hun gezellige Klærkehostel, gelegen in Midden-Jutland in de buurt van Skanderborg. Onze bed and breakfast ligt vlakbij het bos dat zich helemaal uitstrekt tot de stad Ry (10 km) en ons wandelpad sluit aan op de wandelroutes in het bos. We krijgen dagelijks bezoek van reeën. Voor onze maaltijden gebruiken wij biologische ingrediënten. Klærke Hostel is een perfecte plek om tot rust te komen in de natuur en voor een actieve vakantie.

Facillities

Wij verhuren twaalf kamers met plek voor maximaal vier personen per kamer. De meeste met eigen bad en sommige met gedeeld sanitair. Alle ruimtes zijn handicapvriendelijk ingericht. U beschikt over gratis wifi. Het ontbijt bestaat uit biologische producten en zelfgebakken brood. U kunt kiezen of u uw ontbijt zelf klaarmaakt of gebruik maakt van het ontbijtbuffet. Er zijn gemeenschappelijke ruimtes en keukens waar u zelf kunt koken. Hier kunt u ook gratis thee en koffie zetten. Televisie en dvd zijn op de meeste kamers aanwezig en ook in de gemeenschappelijke ruimtes. U kunt gebruikmaken van een wasmachine en een droger: waspoeder is tegen een gering bedrag verkrijgbaar. In de grote tuin vindt u terrassen en een petanquebaan. Verder zijn er schommels, een zandbak, een voetbalveld met goals en een trampoline voor de kinderen. Onze hobbyruimte kunt u gebruiken om cursussen te volgen of bijeenkomsten te organiseren. Er is een spelkamer met tafeltennis en dartspel. Voor cursisten zijn er speciale prijzen voor overnachtingen en naar keuze met maaltijden. U kunt ook meer kamers tegelijk huren voor grotere groepen of families. U krijgt korting als u de kamers voor een week of langer huurt.

Surroundings and activities

Er zijn veel fiets- en wandelroutes in de omgeving. U kunt zwemmen in een meer dat op tien kilometer van de bed and breakfast ligt. Op de meren kunt u boot- en kanotochten maken. Ook zijn er veel golfbanen in de omgeving. De meeste bezienswaardigheden liggen op nog geen uur rijden. Aanraders, zeker voor kinderen, zijn: het doolhovenpark Labyrinthia, het Randers tropisch regenwoud, het Givskud leeuwenpark, het pretpark Djurs Sommerland en natuurlijk Legoland. De dichtstbijzijnde grote steden zijn Skanderborg, Ry en Aarhus.

General information

ReservationNecessary during whole year

Languages spoken

English, German, Danish

Lodging

Number of persons< 48Number of rooms12Price single room per night53Price double room per night€ 67 per roomPrice shared room per night€ 14 pp. voor extra bed per room

Food

Breakfast€ 7Distance to supermarket10 kmDistance to restaurants10 km

Facilities

Wifi

Card payments possible

Campfire/barbecue

Natural swimmingpool

Facilities for playing outside

Sports facilities

Workshops and courses

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Marked cycle routes

Marked trails

Sailing

Children

Playground

Indoor playroom

Games

Meeting place for young people

Special target groups

(Partially) wheelchair accessible (ramp, doorsteps, stairlift, elevator, etc.)

Facilities for wheelchair users (toilet, shower, bathroom, kitchen, etc.)

not allowed to smoke in the rooms

Pets allowed if agreed upon

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)79

Forest and/or moorland, mixed agricultural

Puddle, fen, lake

Farm production

Pastural agriculture

Route description

Nearest citySkanderborg (8 km), Ry (10 km), Aarhus (25 km)