1. Czechia
  2. Plzen
  3. Hostouň (Domažlice, West-Bohemen)
  4. Ekofarma Rybnik
image

Ekofarma Rybnik

Location and atmosphere

Horšovský Týn chateau, Domažlice - castle, tower, museum. Klenèí pod Èerchovem - museum and monument writer Jindøich Šimon Baar; in the village Újezd u Domažlic museum of region Chodsko history.

Facillities

In het hoofdgebouw zijn diverse kamers voor een tot maximaal vier personen. Desgewenst kan een kinderbed bijgeplaatst worden. Op de camping zijn verder twee vierpersoonshutten en er is plaats voor maximaal vijf caravans of tenten met of zonder gebruik van elektriciteit. Het terrein is omheind. Er is een voor rolstoelers toegankelijke badkamer. Gasten kunnen van de keuken en de wasmachine gebruikmaken. Er is een loungeruimte met televisie. Fietsen kunnen geparkeerd worden in de stalling. Op verzoek kan een ontbijt of maaltijd met verse producten van de boerderij voor u worden verzorgd. Ook is het mogelijk biologisch vlees voor de barbecue te kopen op de boerderij. U kunt mountainbikes huren of paardrijles krijgen.

Surroundings and activities

Gasten kunnen volop gebruikmaken van talloze wandel- en fietsmogelijkheden in het Boheemse Woud. In de winter leent deze omgeving zich uitstekend voor crosscountry skiën. De omgeving van het dorp wordt gedomineerd door twee zeer belangrijke culturele monumenten, namelijk het kasteel Poběžovice en het voormalig Augustijnerklooster uit de dertiende eeuw in Pivon. De berg Čerchov is met 1041 meter de hoogste berg in het gebied en de top is te bereiken via diverse wandelroutes.

General information

Opening times accommodationyear roundOpening times campsite01-06 t/m 15-10ReservationNecessary during whole year

Languages spoken

English, Czech, German

Lodging

Number of persons22Number of rooms8Price double room per night€ 11 per person

Farm camping

Accommodation for rent (such as a cabin, tent, yurt, gypsy wagon, trailer or caravan) etc.Total number of pitches5Number of tent pitches5prices per person€ 2,50Price tent per night€ 3-4Price caravan/camper per night€ 5,50Costs for use electricity per day€ 2Prices cabin or bungalow per week€ 102Price carparking€ 1

Food

Own restaurant/canteenSales of own produceBreakfast€ 2Lunch€ 2,50Dinner€ 4Distance to supermarket0,5 kmDistance to restaurants0,5 km

Facilities

Campfire/barbecue

Bicycles for rent

Horseriding

Sauna/Turkish bath

Tours of the farm

Participation in daily farm-activities possible

Workshops and courses

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Marked trails

Indoor swimming pool

Health resort

Wintersports

Children

Small live stock for children

Cot

Special target groups

Facilities for wheelchair users (toilet, shower, bathroom, kitchen, etc.)

Pets allowed if agreed upon

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)537

Farm production

A full-time farm

Organic or biodynamic farm

Pastural agriculture, Stock breeding

Route description

Nearest cityBìlá nad RadbuzouNearest villageHora sv. Václava