1. Czechia
  2. Hradec Králové
  3. Volduchy (Rokycany, West-Bohemen)
  4. Veselý Habr
Small map
image

Veselý Habr

Location and atmosphere

Midden in de bossen en aan de oevers van het meertje Habr kunt u een aangename vakantie doorbrengen op deze rustige camping Veselý Habr. Fietsers worden op deze camping met de Fietsers Welkom-certificering hartelijk onthaald! De prachtige omgeving biedt vele mogelijkheden er op uw stalen ros of te voet op uit te trekken.

Facillities

Op de camping zijn 50 plaatsen en 36 stroomaansluitingen. Ook kunt u verblijven in zes tweepersoonskamers of 19 hutten voor vier personen. Die laatste beschikken over een eigen keukentje. Er zijn ook enkele zevenpersoonsappartementen met twee slaapkamers, een kitchenette met basisuitrusting, een gasfornuis, een koelkast en een waterkoker. Beddengoed is deels aanwezig. Lakens moet u zelf meebrengen. Er is een kleine speeltuin voor de kinderen en op het sportveldje kan de jeugd ook terecht voor een potje volleybal of voetbal. Daarnaast is er een tennisbaan. Lekker zwemmen kan natuurlijk in het meertje. Op de camping kunt u fietsen huren. In het restaurant kunt u een lekker hapje eten. Er is ook bier en ijs verkrijgbaar. U heeft de beschikking over een wasmachine.

Surroundings and activities

De heuvelachtige, bosrijke omgeving nodigt uit tot het maken van wandel- en fietstochten. De eigenaren kunnen u mooie fietsroutes bezorgen. Bezienswaardigheden in de omgeving zijn het jachtslot Kozel uit de 18e eeuw en het kasteel Zbiroh. Plzeň of Pilsen is een mooie stad waar het bekende Pilsener-bier vandaan komt. U kunt hier een bezoek brengen aan de Namĕsty Republiky, de gotische Sint-Bartolomeüskathedraal uit 1295 met de hoogste toren van Tsjechië (102 m), of de ondergrondse, oorspronkelijk middeleeuwse gangenstelsels of aan de synagoge, die na die van Boedapest de grootste van Europa is. Er zijn talrijke musea, waaronder het West-Boheems Museum met Brouwerijmuseum en het Škoda-Museum.

General information

Opening times accommodation01-05 t/m 15-10ReservationNecessary during high season

Languages spoken

English, Czech, German

Lodging

Number of persons12Number of rooms6Prices on request

Selfcatering housingunit

Number of persons76Number of holiday units19Please bring your own bed linenPrice smallest unit per week€ 84 Price largest unit per week€ 196

Normal camping

Accommodation for rent (such as a cabin, tent, yurt, gypsy wagon, trailer or caravan) etc.Total number of pitches50Number of tent pitches50prices per person€ 0,97-1,29Price tent per night€ 1,61-2,58Caravan rental price per week€ 56,42Prices cabin or bungalow per week€ 84-196

Food

Own restaurant/canteenBreakfastLunchDinnerDistance to supermarket6 kmDistance to restaurants6 km

Facilities

Campfire/barbecue

Bicycles for rent

Facilities for playing outside

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Marked trails

Tennis court

Children

Playground

Special target groups

Pets allowed if agreed upon

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)448

Route description

Nearest cityPlzeň (22 km), Praha (75 km)Nearest villageRokycany (6 km)