Media

Wilt u aandacht schenken aan duurzaam toerisme, de Groene Vakantiegids of een van onze bestemmingen bezoeken? Wij staan u graag te woord of faciliteren een bezoek aan een van onze groene accommodaties.

Hieronder vindt u een korte beschrijving van ons product vanuit verschillend perspectief:

Plattelandstoerisme

De Groene Vakantiegids geeft u gedetailleerde informatie over kamperen en logeren op het Europese platteland. Er zijn landengidsen van Nederland, Belgie & Luxemburg, Frankrijk, Spanje & Portugal, Italië, Duitsland, Oostenrijk & Zwitserland en Polen, Tsjechië & Slowakije. Ook zijn de accommodaties toegangelijk via een aantrekkelijk zoeksysteem op www.groenevakantiegids.nl  

Biologische landbouw

Vele van onze vakantie-adressen zijn gevestigd op biologische boerderijen in heel Europa. Het is een ideale en ontspannen manier voor toeristen om in contact te komen met biologische boeren en kennis te nemen van biologische productiemethoden en te proeven van de producten.   

Duurzame accommodaties en eco-toerisme

In de Groene Vakantiegids vindt u een overzicht van duurzame accommodaties in Europa. Accommodaties die aandacht geven aan natuur, milieu en met respect voor de lokale bevolking.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met onze publiciteitsmedewerker of directeur:

Publiciteitsmedewerker: Jaap Raap, 020-6681030 of 06-53363951 (voor vragen over de Groene Vakantiegids)
Directeur: Naut Kusters, 020-4651318 (voor vragen over duurzaam toerisme)