Algemene voorwaarden

De informatie in de Groene Vakantiegids is zorgvuldig samengesteld en gecontroleerd. Desalniettemin kan het voorkomen dat bepaalde informatie niet of niet meer correct is. Wij raden u dan ook aan om voordat u op reis gaat essentiële informatie bij de accommodatiehouder te controleren. Als Groene Vakantiegids kunnen wij daarvoor geen verantwoordelijkheid nemen.

 

In tegenstelling tot reisbureaus verdient de Groene Vakantiegids niets aan uw reis of verblijf. Bij de Groene Vakantiegids reserveert u direct bij en betaalt u rechtstreeks aan de accommodatiehouders. Wij berekenen geen bemiddelingskosten. De Groene Vakantiegids is niet verantwoordelijk voor de financiële transactie tussen u en de accommodatiehouder.

 

De Groene Vakantiegids functioneert als een laagdrempelig platform waar iedereen een groene accommodatie kan aanbieden of vinden. De Groene Vakantiegids is echter niet betrokken bij de eventuele daadwerkelijke transacties tussen aanbieders en consumenten.
 
De Groene Vakantiegids probeert groene accommodatiehouders en bewuste consumenten bij elkaar te brengen. De Groene Vakantiegids is echter nimmer partij bij enige overeenkomst, die gesloten wordt tussen accommodatiehouders en consumenten door gebruikmaking van de gegevens op deze website of uit onze gidsen. Als u een geschil hebt, dient u die zelf op te lossen. U vrijwaart de Groene Vakantiegids en al haar personeel, managers en tussenpersonen van enige vordering of aanspraak op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

 

In onze webwinkel kunt u een Groene Vakantiegids bestellen en wordt u automatisch door de door u gekozen betaalprocedure geleid.

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet tevreden bent over de inhoud van de gidsen en/of de afhandeling van uw bestelling. U kunt de gidsen, vermits in onberispelijke staat, zonder extra kosten in de oorspronkelijke verpakking terugsturen naar ons postbusnummer onder vermelding van ‘retour afzender’. Let u er alstublieft op dat wij uit de retourzending wel uw adresgegevens kunnen afleiden. Anders weten wij niet op wiens naam en rekeningnummer wij uw geld moeten terugstorten. Wij maken u er op attent dat wij franco verzendingen, retourneringen onder rembours of naar ons antwoordnummer, vanwege de veel hogere kosten, niet accepteren.

 

Als de verpakking onverhoopt niet meer bruikbaar is, kunt u contact met ons opnemen over alternatieve wijze van retourzending (tel. 020 668 10 30). Wij verpakken onze gidsen overigens zo dat die bij normaal gebruik herbruikbaar is.

U heeft volgens de laatste EU-richtlijn recht op een zichttermijn van twee weken voor producten die u ‘on line’ bestelt.