Prijzen

De vermelde prijzen zijn meestal die voor het hoogseizoen, soms een differentiatie al naar gelang het seizoen. Bij de prijzen voor campings en logies moet u soms rekening houden met bijkomende kosten voor bijvoorbeeld energiegebruik, het meenemen van uw huisdier of het parkeren van uw auto.

Prijzen voor vakantiehuisjes en appartementen zijn meestal per week, soms per nacht. Ook hier kunnen extra kosten gerekend worden voor bijvoorbeeld de al dan niet verplichte (eind-) schoonmaak, het gebruik van linnengoed, handdoeken en reeds eerder genoemde kosten.

Soms worden er twee prijzen gegeven: de eerste voor de kleinste te verhuren eenheid en de tweede voor de grootste. De op deze website vermelde prijzen zijn gedurende de redactie opgegeven en zijn een goede indicatie. De accommodatiehouder is zelf verantwoordelijk voor het actualiseren van de prijzen.

Houd echter altijd rekening met tussentijdse prijswijzigingen! Wanneer de voorzieningen en faciliteiten van een accommodatie bijvoorbeeld verbeterd of uitgebreid zijn, kunnen de prijzen zijn aangepast. Informeer van tevoren als u niet voor verrassingen wilt komen te staan! Veruit de meeste accommodaties hebben een website met actuele informatie, die in het algemeen als bindend wordt beschouwd. Aan de door ons vermelde prijzen kunt u nimmer rechten ontlenen.