Accommodaties zoeken

Op deze website, maar ook in onze gidsen kunt u op diverse manieren gericht zoeken naar de juiste accommodatie. U kunt te allen tijden wisselen van zoek- of weergave-functie.

 

Zoeken op de kaart

Na het kiezen van een land en/of een regio via de grafische kaart op de startpagina krijgt u een google map te zien met de locaties van de accommodaties. U kunt in het keuzemenu bepaalde type accommodaties, bijvoorbeeld die met kampeer- en/of logeergelegenheid, naar wens uitsluiten of juist selecteren. U kunt door de accommodatie aan te klikken direct naar de betreffende accommodatiebeschrijving gaan en door deze weg te klikken, komt u terug in de lijst van alle accommodaties in die regio of dat land.

 

Zoeken in een regio

Na het kiezen van een land en/of regio op de startpagina krijgt u een lijst van de gevonden accommodaties. U kunt vervolgens de accommodaties stuk voor stuk beoordelen, de accommodaties op een kaart laten weergeven of verder gedetailleerd zoeken in de weergegeven selectie.

 

Zoeken op kenmerken

Via de specifieke kenmerken in het uitgebreid zoeken-menu zoekt u naar specifieke accommodaties die voorzieningen hebben voor bijvoorbeeld kinderen, rolstoelgebruikers of die vegetarische maaltijden aanbieden. Ook kunt u zoeken op specifieke landschapskenmerken en activiteiten op de accommodaties of in de omgeving. U zoekt altijd in een land of een regio.

 

Zoeken op trefwoorden

Via het uitgebreid zoeken-menu kunt u in een land en/of een regio zoeken naar specifieke trefwoorden in teksten. Dit kan de plaatsnaam van de accommodatie zijn, of een willekeurig ander trefwoord dat in accommodatiebeschrijvingen kan voorkomen.