image

Keveral Farm

Locatie en atmosfeer

Keveral Farm is een 12 ha grote biologische boerderij die wordt gerund door een leefgemeenschap van veertien volwassenen en tien kinderen. De meeste leden hebben hun eigen groentetuin en verkopen aan restaurants en aan het groentepakketten-systeem. Het terrein bestaat uit bos, tuinbouwgrond, weiden en een boomgaard. Deze plek ligt op slechts 15 minuten wandelen van het strand en is nog vrijwel onaangetast door het massatoerisme.

Faciliteiten en aanbod

Het kampeerterrein dat in de boomgaard ligt, is auto-vrij. Het ligt 100 meter van de plek waar u de auto achter kunt laten en er is een karretje om uw spullen naar de tent te brengen. Het 'Funky Field' is wel bereikbaar met de auto of camper. In totaal zijn er twaalf plaatsen. Voor caravans zijn er geen faciliteiten. Er zijn compost- en gewone toiletten en een gratis elektrische douche. Er zijn kampvuurplaatsen waar u op kunt koken en een keuken in de Visitor's Barn die u voor £ 1 pp/pd kunt gebruiken (op aanvraag). Er zijn twee yurts (Mongoolse nomadententen) en twee 'bell tenten' (soort platte tipi) te huur. Tevens zijn er biologische groenten van eigen land te koop.

Omgeving en activiteiten

Vanaf Keveral is het 15 minuten door het bos lopen naar het strand van Seaton, waar u goed kunt zwemmen. Het strand en de zee zijn veilig voor kinderen. In Seaton bevindt zich een pub en een strandcafé, terwijl er in het rivierdal een Countryside Park is. Er zijn veel wandelroutes in dit gebied waaronder het Cornwall Coast Path. Ook zijn er veel goede stranden. Bodmin Moor ligt op 30 km afstand en het Eden Project, een enorme botanische tuin met de nadruk op biodiversiteit op 40 km.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatie01-04 t/m 30-09ReserveringHele jaar noodzakelijk

Gesproken talen

Engels

Boerderijcamping

Accommodatie te huur (blokhut, tent, yurt, ger, pipowagen, woonwagen of caravan)Totaal aantal staanplaatsen12Aantal tentplaatsen12prijs per persoon£ 3-5Huurprijs tent per week£ 140-280Prijs voor het parkeren van uw auto£ 3

Maaltijden

Verkoop van eigen producten

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Meehelpen op boerderij mogelijk

Workshops en cursussen

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Gemarkeerde wandelpaden

Speciale doelgroepen

Aangesloten bij WWOOF (Willing Workers On Organic Farms)

Huisdieren zijn niet toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)100

Producten van de boerderij

Een deeltijd-boerderij

Biologische of biodynamische boerderij

Tuinbouw, Bosbouw

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadPlymouthDichtstbijzijnde dorpSeaton