1. Turkije
  2. Kastamonu
  3. Yüksel Erdoğan
Kleine kaart
image

Yüksel Erdoğan

Locatie en atmosfeer

In een bosrijk dorpje vlakbij een diep ravijn ligt het tuinbouwbedrijf van de familie Erdoğan. Een riviertje met ijskoud water stroomt langs het dorpje en de boerderij. Door het raam van het huis is er uitzicht op een prachtig groen bos. De boer en zijn vader zijn nog één van de weinige overgebleven ambachtslieden die traditionele folkloristische ambachten uitoefenen. Zij verdienen hun geld met uit hout snijden van gereedschappen en gebruiksvoorwerpen als lepels.

Faciliteiten en aanbod

U verblijft op de tweede verdieping van het woonhuis. Daar zijn twee grote kamers voor drie personen, een keuken, een toilet in Turkse stijl en een badkamer met warm stromend water. De familie eet graag samen met de gasten. Er wordt heerlijk gekookt. Het brood en de speciale ‘Torba’ yoghurt, die gastvrouw Yasemin zelf maakt, zullen u zeker smaken.

Omgeving en activiteiten

Het klimaat is hier aangenaam. Van december tot maart ligt er sneeuw maar in de lente is het warm en in de zomer loopt de temperatuur op naar ongeveer 27 graden. Het ravijn is slechts 1 km van de boerderij verwijderd en is een ideaal wandelterrein. De Ilica waterval en het Pasja Mansion (Konak) in Pinarbasji (70 km) zijn zeker de moeite waard om te gaan bekijken.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaar

Gesproken talen

TurksTurksEngels

Logies

Aantal personen3Aantal kamers2Inclusief volpensionPrijzen op aanvraag

Maaltijden

OntbijtLunchDiner

Speciale doelgroepen

Meewerken op de boerderij (tegen kost en inwoning in overleg) mogelijk

Landschap in de omgeving

Producten van de boerderij

Een fulltime boerderij

Biologische of biodynamische boerderij

Tuinbouw

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stad10 km van Kastamonu
Dichtstbijzijnde dorp