1. Turkije
  2. Antalya
  3. The Tanal Family Farm
image

The Tanal Family Farm

Locatie en atmosfeer

Hüseyin Serdar en Serpil Tanal leven met hun zonen Hamza Gürkan en Kaygusuz Eren en grootmoeder Ayşe in een twee verdiepingen tellende boerderij in Akçaeniş. Serdar spreekt een beetje Duits en zijn oudste zoon volgt Engels op school. Sinds 1996 werkt deze boerenfamilie biologisch. Hun bedrijf produceert vooral graan, groente en fruit (appels). Daarnaast wordt vee gehouden. Serdar vervult met zijn uitgebreide bibliotheek, video’s en kennis over biologische landbouw een belangrijke rol in het overtuigen van zijn dorpsgenoten van het belang van biologische landbouw.

Faciliteiten en aanbod

Het gastenverblijf is geschikt voor twee tot drie personen en heeft een huiskamer, keuken en een Turks en een Europees toilet. Water wordt verwarmd door zonne-energie. Als u dat wilt kunt u er gebruik maken van het internet. Maaltijden worden in principe samen met de familie genuttigd. De gasten kunnen worden getracteerd op de favoriete bezigheid van de familie: het luisteren naar Serdar en zijn zoon die folkloristische Saz-muziek ten gehore brengen. U kunt desgewenst ook meehelpen op de boerderij. Als vrijwilliger verblijft u kosteloos.

Omgeving en activiteiten

Akçaeniş ligt op 1.000 m hoogte in het Torosgebergte. Het ligt op 25 km van een Nationaal Park en dichtbij de Ucarsu waterval en het Groene Meer (een kratermeer). Verder zijn er de oude ruïnes van Limra en Arikanda, het graf van Abdal Musa en de mediterrane kust van Finik. Een minibus vertrekt dagelijks om 8 uur ’s ochtends naar de populaire badplaats Antalya. Om vier uur in de middag kunt u vanuit Antalya weer terugrijden naar het dorp.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatie01-06 t/m 31-10

Gesproken talen

Duits, Turks, EngelsTurksEngels

Logies

Aantal personen3Aantal kamers2Inclusief volpensionPrijzen op aanvraag

Maaltijden

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Meehelpen op boerderij mogelijk

Speciale doelgroepen

Meewerken op de boerderij (tegen kost en inwoning in overleg) mogelijk

Landschap in de omgeving

Producten van de boerderij

Een fulltime boerderij

Biologische of biodynamische boerderij

Tuinbouw, Fruitteelt, Akkerbouw, Veeteelt

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stad22 km van Elmali
Dichtstbijzijnde dorp