1. Slowakije
  2. Cerovo (Krupina, Karpaten)
  3. Boerderij en Camping Lazy
image

Boerderij en Camping Lazy

Locatie en atmosfeer

Daar waar de lucht zuiver is en de natuur nog puur, ligt in een zonovergoten vallei deze boerderij en camping Lazy. Overal groeien wilde bloemen en kruiden en de herten, moeflons en reeën lopen tegen de schemering vaak over de velden van de boerderij. Een kudde melkschapen, geiten, een koppel kippen, drie ponies en een tweetal scharrelvarkens wonen samen met Arnold, Bernadette en Katinka op deze idyllische plek.

Faciliteiten en aanbod

De ruime kampeerplekken liggen aan de bosrand, bij de boomgaard of op een zelf gekozen weitje verder weg. Met tien hectare is er volop ruimte voor iedereen. U kunt uw eigen kampvuur bij de tent maken en er is schoon en comfortabel sanitair en een wasmachine. In de boomgaard staan picknicktafels en kunnen kampeerders genieten van fris, een biertje of lokale wijn en natuurlijk van de geiten- of schapenkaas van de boerderij zelf. Eén keer in de week kunt u aanschuiven bij de gezamenlijke maaltijd. Biologische groenten kunt u zelf uit de plukmoestuin halen en het water komt uit de eigen zuivere bron. Hutten bouwen, zwemmen, spelen in de boomgaard en ‘s middags ponyrijden of meehelpen met het melken van de geiten: ook voor kinderen is Lazy een waar paradijs. Er zijn vier ingerichte tipi- en De Waardtenten met een eigen of gezamenlijk keukentje te huur. Op het terrein is wifi aanwezig.‘s middags ponyrijden of meehelpen met het melken van de geiten; ook voor kinderen is Lazy een waar paradijsje. Er zijn vier ingerichte tipi- en de Waardtenten met een eigen of gezamenlijk keukentje te huur.

Omgeving en activiteiten

De camping ligt in een van de puurste en ongereptste gebieden van Slowakije met veel wild en een bijzonder reptielenreservaat om de hoek. U krijgt een boekje over de omgeving met tips voor uitstapjes, restaurants, zwembaden en meertjes. Zes gemarkeerde wandelroutes vertrekken vanaf de camping: wandelkaarten en GPS krijgt u gratis mee. Niet ver van de camping liggen diverse kastelen, middeleeuwse ruïnes, thermaalbaden en de historische stad Banská Štiavnica (50 km). Hartje Boedapest ligt op twee uur rijden.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatie01-05 t/m 30-09ReserveringNoodzakelijk in het hoogseizoen

Gesproken talen

Nederlands, Engels, Duits, Frans

Boerderijcamping

Accommodatie te huur (zoals bv blokhut, tent, yurt, ger, pipowagen, woonwagen of caravan etc)Totaal aantal staanplaatsen15Aantal tentplaatsen15prijs per persoon€ 2,50Prijs tent per nacht€ 2Prijs caravan/camper per nacht€ 3,50Kosten van gebruik elektriciteit per dag€ 2,50Huurprijs tent per week€ vanaf 150Prijs voor het parkeren van uw auto€ 2,50

Maaltijden

Verkoop van eigen productenAfstand tot supermarkt7 kmAfstand tot restaurants10 km

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Paardrijden

Buitensportfaciliteiten

Georganiseerde tochten in de omgeving

Rondleiding over het boerenbedrijf

Meehelpen op boerderij mogelijk

Workshops en cursussen

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Gemarkeerde wandelpaden

Natuurwandelingen met gids

Paardrijden

Buitenzwembad

Kuuroord

Kinderen

Kleine boerderijdieren aanwezig

Speeltuin

Speciale doelgroepen

Huisdieren toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)520

Producten van de boerderij

Biologische of biodynamische boerderij

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadKrupinaDichtstbijzijnde dorpLitava