1. Slowakije
  2. Betlanovce (Spišská Nová Ves, Karpaten)
  3. ATC Betlanovce
image

ATC Betlanovce

Locatie en atmosfeer

Camping Betlanovce ligt dichtbij het Nationaal Park Slovenský raj, het Slowaaks Paradijs, in het oostelijk deel van Slowakije. Een schitterend gebied met gemarkeerde wandelroutes langs watervallen en kloven. Bij sommige moet u de watervallen beklimmen met ladders. De karstformaties bevatten ondergrondse grotten en gaten met namens als Stratenskágrot Cave, Bear's Cave , Devil's Hole. De ijsgrot is gelegen aan de zuidwestelijke rand van het Slowaaks Paradijs.

Faciliteiten en aanbod

De camping is een echte plattelandscamping, rustig en niet te modern. Er zijn twee overdekte vuurplaatsen met grill, sanitaire voorzieningen, douches met warm water en elektrische aansluitingen. In het huis zijn kamers te huur waarvan één kamer met tweepersoonsbed, drie slaapkamers met drie bedden (een kamer met toilet en douche), een vierpersoonskamer met toilet en douche. Er is een keuken met eetkamer en een buffet voor een versnapering. U kunt vertoeven op de overdekte veranda of een spelletje biljart spelen. Boodschappen kunt u doen bij de kruidenier om de hoek.

Omgeving en activiteiten

In Betlanovce kunt u het gotische kerkje uit 1309 en van de buitenkant het leegstaande kasteeltje uit de 16e eeuw bezoeken. In de directe omgeving liggen andere typische Slowaakse dorpjes als Hrabušice (2 km) met een romaans kerkje, Podlesok (3 km) en Vydrník (3 km). In Poprad (15 km) kunt u het ecologisch waterpark bezoeken dat verwarmd wordt met bronwater diep uit de grond. De kasteelruïne Spišský hrad (25 km) staat op de werelderfgoedinschrijving als één van de grootste kasteellocaties van Centraal-Europa. Het plateau van het Slowaaks Paradijs is ook een ideale winterbestemming met een overvloed aan geprepareerde cross-country ski-pistes.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatie01-05 t/m 31-09

Gesproken talen

Engels, Duits

Logies

Aantal personen15Aantal kamers4Prijzen op aanvraag

Gewone camping

Totaal aantal staanplaatsen20Aantal tentplaatsen20prijs per persoon€ 1,90 kind 1,20Prijs tent per nacht€ 2,00Prijs caravan/camper per nacht€ 2,00Kosten van gebruik elektriciteit per dag€ 2,50Prijs voor het parkeren van uw auto€ 1,70

Maaltijden

Afstand tot supermarkt0 kmAfstand tot restaurants2 km

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Gemarkeerde wandelpaden

Overdekt zwembad

Wintersport

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)546

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadPoprad Dichtstbijzijnde dorpVydrník