1. Slowakije
  2. Liptovská Kokava (Lipt. Mikuláš, Beskiden)
  3. Minicamping Jana vrm. Kemping na Roľníckom Dvore
image

Minicamping Jana vrm. Kemping na Roľníckom Dvore

Locatie en atmosfeer

Kemping na Roľníckom Dvore doet niet helemaal recht aan haar naam. Het betekent Camping op de Boerenbinnenplaats maar de campingplaatsen bevinden zich in de achtertuin. Gelegen tussen de Hoge en Lage Tatra heeft u vanaf deze kleine camping een geweldig uitzicht op de Westelijke Tatra. De rivier Belá stroomt vlak langs de camping en is een waterparadijs voor beoefenaars van raften. Weg van de drukte maar toch in de aantrekkelijke regio Liptov met de bekende Demänova Vrijheidsgrotten biedt deze boerencamping een gastvrij verblijf en is het een uitstekende uitvalsbasis voor lange wandelingen en sportieve activiteiten.

Faciliteiten en aanbod

De camping heeft twaalf staanplaatsen, waaronder acht plaatsen geschikt voor caravans. Het sanitair is eenvoudig en netjes en er is een klein keukentje. De boerderij heeft een gastenkamer voor twee personen en een gastenkamer voor vijf personen. In de winter kunt u gezellig napraten bij de open haard.

Omgeving en activiteiten

De camping is het ideale vertrekpunt voor wandel -en fietstochten in de Hoge, Lage en Westelijke Tatra. U kunt de niet-traditionele sporten beoefenen zoals rafting , paragliding , bergbeklimmen. Voor watersportactiviteiten kunt u naar het meer Liptovská Mare of een dagje naar waterpark Tatralandia bij Liptovský Mikuláš (12 km). In het openluchtmuseum Múzeum Liptovskej dediny in Pribylina (2 km) staan de typische Slowaakse huizen die verplaatst zijn bij de aanleg van het stuwmeer Liptovská Mare. Hier wordt het oude dorpsleven zichtbaar. Het openluchtmuseum is onderdeel van het Liptov Museum in Ružomberok waar de bezoeker meer aan de weet komt over de natuur, archeologie, geschiedenis, etnografie en papierproductie in deze streek. Wintersportliefhebbers vinden hier ook volop mogelijkheden met een skilift in het dorp.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarReserveringHele jaar noodzakelijk

Gesproken talen

Duits

Logies

Aantal personen7Aantal kamers2Prijzen op aanvraag

Gewone camping

Totaal aantal staanplaatsen12Prijzen op aanvraag

Maaltijden

Afstand tot supermarkt1 km

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Fietsverhuur

Gemarkeerde wandelpaden

Paardrijden

Windsurfen

Zeilen

Boot- of kanoverhuur

Overdekt zwembad

Kuuroord

Wintersport

Speciale doelgroepen

roken op kamers niet toegestaan

Huisdieren in overleg toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)799

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadLiptovský MikulášDichtstbijzijnde dorpLiptovská Kokava