1. Slowakije
  2. Rajecké Teplice (Žilina, Karpaten)
  3. Camping Slnečné skaly
image

Camping Slnečné skaly

Locatie en atmosfeer

Groene Camping Slnečné Skaly ligt in het dal van Rajčanka, met weilanden aan de ene zijde van de rivier, de torenhoge Slnečné Skaly, de Zonnige Rotsen aan de andere zijde en een beschermd natuurreservaat om de hoek. De camping heeft een ecologische, milieuvriendelijke exploitatie en houdt rekening met het beschermen van het milieu en de natuurlijke rijkdommen op haar terrein.

Faciliteiten en aanbod

Op 3,5 hectare biedt de camping de mogelijkheid te verblijven in uw eigen caravan, tent of camper. Het sanitair is uitstekend en natuurvriendelijk ingericht. Heeft u geen eigen kampeermiddel, dan kunt u verblijven in één van de blokhutten voor maximaal vier personen of een nog ruimer chalet, maar ook geschikt voor maximaal vier personen. De blokhutten en chalets hebben eigen sanitair, een eigen kleine minikeuken, een kleine zithoek met open haard en een terras met meubilair. Deze accommodaties liggen op een apart gedeelte van de camping. ’s Avonds kunt u gezellig bij het kampvuur zitten en in het tuinrestaurant kunt u maaltijden, snacks, ijsjes, frisdranken, bier en diverse levensmiddelen verkrijgen. De camping is geschikt voor gezinnen met kinderen: er is een kinderspeelplaats, er worden speurtochten en andere wedstrijdjes op het volleybal- en voetbalveld georganiseerd. Paardrijden of een cursus bergklimmen op nabijgelegen oefenrotsen horen ook tot de campingactiviteiten. Wifi is beschikbaar.

Omgeving en activiteiten

In de omgeving zijn goede fiets- en wandelpaden. Op drie kilometer vindt u de thermaalbaden van Rajecké Teplice Rajec. Het bekijken van het hoofdgebouw is al de moeite waard. Aquapark Veronika (8 km) met veel glijbanen is een aanrader voor het hele gezin. Žilina (12 km) herbergt een regionaal museum en het Budatin-kasteel, gelegen boven de twee rivieren Vah en Rajčanka. De burchruine van Lietava is niet te missen en raften is mogelijk op de rivier Vahu.

Algemene informatie

Openingstijden camping01-05 t/m 30-09ReserveringNiet noodzakelijk, maar wel gewenst

Gesproken talen

Engels, Duits

Vakantiewoning o.b.v. zelfverzorging

Aantal personen32Aantal huisjes/appartementen8Prijs kleinste eenheid per week€ 259 per eenheidPrijs grootste eenheid per week€ 308 per eenheid

Gewone camping

Totaal aantal staanplaatsen150Aantal tentplaatsen150prijs per persoon€ 2,50Prijs tent per nacht€ 2,50Prijs caravan/camper per nacht€ 3,50Kosten van gebruik elektriciteit per dag€ 2,50Prijs voor het parkeren van uw auto€ 2,50

Maaltijden

Eigen restaurant/kantine

Faciliteiten en activiteiten op locatie

internet/wifi

Vuurplaats/barbecue

Paardrijden

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Overdekt zwembad

Kinderen

Kleine boerderijdieren aanwezig

Speeltuin

Speciale doelgroepen

roken op kamers niet toegestaan

Huisdieren toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)399

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadŽilinaDichtstbijzijnde dorpRajecké Teplice