1. Slovenië
  2. Vipava
  3. Abram
image

Abram

Locatie en atmosfeer

De boerderij Abram herbergt een professioneel pension. Toch is het nog steeds een echte, ecologische boerderij met 40 ha weidegrond. De boerderij ligt op 930 meter hoogte op het 'Nanosplateau'. Als het helder weer is, is de Adriatische Zee te zien! De boerderij voorziet in eigen elektriciteit door middel van zonnecellen en een windmolen. Er zijn koeien, paarden, varkens, geiten, honden en katten om je gezelschap te houden.

Faciliteiten en aanbod

Er zijn voor de gasten negen kamers, waaronder drie familiekamers, allen met eigen douche en toilet. De prijs is € 22 per persoon en kinderen krijgen korting. Halfpension is € 29. Geniet hier in ieder geval van de traditionele Primorska-keuken: minestronesoep, jota (zuurkoolsoep), wild, goulash, gnocchi (dumplings) en paddestoelengerechten. De dieren zijn uitermate geschikt om kinderen met het boerderijleven kennis te laten maken. De paarden kunnen gebruikt worden om op te rijden en er is een speeltuintje en tafeltennistafel aanwezig. Er zijn ook fietsen te huur.

Omgeving en activiteiten

In de omgeving is er mogelijkheid voor uitgebreid wandelen, paragliding en deltavliegen, zwemmen en vissen. In de winter kan er geskied en gelanglauft worden. In de bossen rondom leven nog lynxen, beren en wolven. De Sloveense kust kan in 1 uur bereikt worden.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarReserveringHele jaar noodzakelijk

Logies

Aantal personen25Aantal kamers9Prijs tweepersoonskamer per nacht€ 44 per kamerPrijs is inclusief ontbijt

Maaltijden

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Gemarkeerde wandelpaden

Paardrijden

Wintersport

Kinderen

Speeltuin

Speciale doelgroepen

Huisdieren toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)920

Producten van de boerderij

Een deeltijd-boerderij

Biologische of biodynamische boerderij

Grasland

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadAjdovscina
Dichtstbijzijnde dorp