1. Slovenië
  2. Soča
  3. Pri Plajerju
image

Pri Plajerju

Locatie en atmosfeer

De familie Pretner heeft een grote biologische boerderij op een vlakte aan de rand van het bos, met fraai uitzicht op het riviertje Soca. Het ligt in de Alpenvallei Trenta in het hart van het Triglav National Park, het enige Nationale Park van Slovenië . Op een terrein van 12 ha houden de eigenaren geiten- en schapen. Er is dagelijks dus verse melk te verkrijgen!

Faciliteiten en aanbod

Voor gasten zijn een driepersoonskamer en ook vier appartementen voor twee t/m vijf personen beschikbaar. De familie maakt ontbijt en eventueel ook diner voor u klaar. Ze hebben lekkere salami en andere vleeswaren maar op verzoek cateren ze ook voor vegetariërs. 's Avonds kan het prachtig zijn om heel gewoontjes buiten te zitten en te luisteren naar het geklater van het riviertje. De familie kent mooie verhalen en lokale legenden die zij graag delen met de gasten. 's Zomers kunt u in het riviertje vissen of zwemmen. Voor kinderen zijn er speelmogelijkheden.

Omgeving en activiteiten

De bergen en de rivier nodigen uit tot actieve vakanties. U hebt de keuze uit bijvoorbeeld wandelen, paardrijden, mountainbiken, paragliding, raften, kajakken, en vissen, allemaal in de directe omgeving. 's Winters is het mogelijk om vanaf de deur aan een langlauftocht te beginnen. Het huis is gelegen in het Nationale Park Triglav. Het informatiecentrum van dit park is slechts een kilometer van het huis. Op een afstand van 4 km is er een botanische rotstuin te bezichtigen.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaar

Gesproken talen

Duits, Italiaans, Sloveens, Engels

Logies

Aantal personen3Aantal kamers1Prijs tweepersoonskamer per nacht€ 45 per kamer

Vakantiewoning o.b.v. zelfverzorging

Aantal personen16Aantal huisjes/appartementen4Prijs kleinste eenheid per week€ 315-385 per eenheidPrijs grootste eenheid per week€ 385-616 per eenheid

Maaltijden

Ontbijt€ 7Diner€ 11

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Buitenzwembad

Buitensportfaciliteiten

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Gemarkeerde wandelpaden

Paardrijden

Wintersport

Kinderen

Speeltuin

Speciale doelgroepen

Huisdieren toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)580

Producten van de boerderij

Een fulltime boerderij

Biologische of biodynamische boerderij

Veeteelt

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadKranjska GoraDichtstbijzijnde dorpTrenta