1. Slovenië
  2. Kobarid
  3. Žvanè en Camping Koren
image

Žvanè en Camping Koren

Locatie en atmosfeer

De boerderij Žvanè heeft een prachtig uitzicht over de Soca-vallei. De familie Koren leidt een zeer veelzijdig bestaan: behalve het telen van groente, houden ze schapen en geiten op een terrein van 8 ha, verhuren ze een vakantiehuis en runnen ze een grote camping aan de rivier de Soca. Deze ligt op een afstand van 8 km van het huis.

Faciliteiten en aanbod

Het huis is in 2009 gerenoveerd en te huur voor twee tot acht personen. Het heeft twee slaapkamers, voor twee en voor vier personen. Twee extra bedden bevinden zich in de woonkamer. Desgewenst wordt er een biologisch ontbijt voor u gemaakt. Op de camping kunnen 200 gasten terecht. Vrijwel al het eten dat wordt aangeboden is van eigen makelij. Denkt u aan melkproducten, vleeswaren, versgebakken brood, traditionele stoofschotels en delicatessen als štruklji (gekookte deegrolletjes met kwark en zure room). Bij de camping is een winkel. De eigenaren geven korting op de overnachtingsprijs aan mensen die met de fiets of het openbaar vervoer naar de camping komen en kinderen tot 7 jaar zijn gratis. Van 7 tot 12 jaar half geld.

Omgeving en activiteiten

De camping is erg geliefd bij parapenters en wildwatersporters. Camping en vakantiehuis zijn een prima uitvalsbasis voor dagwandelingen en langlauftochten van twee tot acht uur. In het bijzonder is de Kozjakwaterval het bezoeken waard. U kunt de Kobaridroute lopen, waar de geschiedenis van de regio 'op de voet' te volgen is, vanaf de prehistorie via de 'brug van Napoleon' en een gerestaureerd deel van het front van de Eerste Wereldoorlog tot het heden. De regio is rijk aan tradities.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaar

Gesproken talen

Italiaans, Sloveens, Engels

Vakantiewoning o.b.v. zelfverzorging

Aantal personen2-8Aantal huisjes/appartementen1Prijs kleinste eenheid per week€ 315 per eenheidPrijs grootste eenheid per week€ 602 per eenheid

Gewone camping

Totaal aantal staanplaatsen75Aantal tentplaatsen45prijs per persoon€ 11Kosten van gebruik elektriciteit per dag€ 4

Maaltijden

Levensmiddelenwinkeltje bij de accommodatieVerkoop van eigen productenOntbijt€ 5LunchDiner

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Buitensportfaciliteiten

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Fietsverhuur

Gemarkeerde wandelpaden

Natuurwandelingen met gids

Paardrijden

Boot- of kanoverhuur

Wintersport

Speciale doelgroepen

Huisdieren toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)600

Producten van de boerderij

Een fulltime boerderij

Biologische of biodynamische boerderij

Veeteelt

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadKranjska GoraDichtstbijzijnde dorpKobarid