1. Zweden
  2. Götaland
  3. Falköping
  4. Liden
image

Liden

Locatie en atmosfeer

Deze biologische veehouderij ligt in een bosrijk gebied. Er worden melk- en vleeskoeien gehouden en Shetland- en Connemara-pony’s gefokt.

Faciliteiten en aanbod

Liden biedt u verschillende overnachtingsmogelijkheden: de eerste is in een gerestaureerd zevenpersoonshuisje uit 1860 met een moderne keuken, vier slaapkamers, huiskamer met TV, toilet, douche en wasmachine. Een oude bakoven en betegelde houtkachels zijn bewaard gebleven. Een tweede mogelijkheid is in een vier- tot vijfpersoonsappartement op de bovenverdieping. Het heeft een keuken, toilet, douche en ruime huiskamer met tv.

Omgeving en activiteiten

Liden ligt tussen het grootste en het één na grootste meer van Zweden: het Vänermeer en het Vättermeer. In Falköping moet u beslist een bezoek brengen aan het Archeologisch Museum, waar u een indruk kunt krijgen van de Zweedse cultuur uit lang vervlogen tijden. In de omgeving zijn maar liefst 260 hunebedden bewaard gebleven. Het landschap is er glooiend; bossen worden afgewisseld door kabbelende riviertjes, groene weiden en verlaten meertjes.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarReserveringHele jaar noodzakelijk

Gesproken talen

Duits, Zweeds, Engels

Vakantiewoning o.b.v. zelfverzorging

Aantal personen12Aantal huisjes/appartementen2Prijzen op aanvraag

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Kinderen

Speeltuin

Landschap in de omgeving

Producten van de boerderij

Een fulltime boerderij

Biologische of biodynamische boerderij

Veeteelt, Pluimveeteelt

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stad
Dichtstbijzijnde dorp