1. Roemenië
  2. Transylvania
  3. Campul Cetatii
  4. Camping Mustang
image

Camping Mustang

Locatie en atmosfeer

De camping is gelegen bij de bosrand aan het riviertje de Niraj in het laatste dorpje voor de Gurghiu bergen. De familie Birtok is een van de pioniers van ECEAT. Gyorgy Birtok is een tijdje burgemeester geweest van het dorp maar nu legt hij zich toe op toerisme.

Faciliteiten en aanbod

De camping heeft 20 plaatsen voor tenten of caravans en kampeerders kunnen gebruik maken van modern sanitair, elektriciteit en een keuken. De gastheer staat klaar om gasten rond te leiden in de omgeving. Gasten zijn uitgenodigd om te participeren in het dagelijks werk, zoals tuinieren. Op het terrein is een barbequeplaats waar u uitgebreid kunt picknicken. Er zijn een aantal restaurants binnen handbereik.

Omgeving en activiteiten

Dichtbij is een forellenkwekerij waar u zelf kunt vissen en dineren. U kunt in de omgeving paardrijden, fietsen huren, zwemmen en wintersporten. Maar het mooiste is misschien nog wel het achterland van het dorp. Vanuit het dorp kunt u rechstreeks door prachtige bossen lopen tot de graasweiden hoog in de bergen. Een waar paradijs voor vogelaars en liefhebbers van wilde bloemen en vlinders. Opgepast voor beren en wilde zwijnen! Sovata is een middelgroot toeristisch dorp met een bank en verschillende winkels. Er is hier ondermeer een bad met warm, zout water.

Algemene informatie

Openingstijden camping01-04 t/m 30-09ReserveringNoodzakelijk in het hoogseizoen

Gesproken talen

Roemeens, Engels

Gewone camping

Totaal aantal staanplaatsen20Aantal tentplaatsen20prijs per persoon€ 2,50Prijs tent per nacht€ 1,50-2,50Prijs caravan/camper per nacht€ 3-4Kosten van gebruik elektriciteit per dag€ 2,50Prijs voor het parkeren van uw auto€ 1

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Georganiseerde tochten in de omgeving

Meehelpen op boerderij mogelijk

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Fietsverhuur

Gemarkeerde wandelpaden

Natuurwandelingen met gids

Paardrijden

Buitenzwembad

Wintersport

Speciale doelgroepen

Huisdieren toegestaan

Landschap in de omgeving

Producten van de boerderij

Een fulltime boerderij

Kleine, traditionele en ecologische boerderij

Grasland, Fruitteelt, Akkerbouw, Viskwekerij

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadTargu Mures (50 km)Dichtstbijzijnde dorpSovata