1. Polen
  2. Lubelskie
  3. Frampol
  4. Siedlisko
image

Siedlisko

Locatie en atmosfeer

Deze boerderij is met zes hectare een klein bedrijf en ligt in het Szczebrzeczyn Landschapspark. Het huis ligt prachtig in het uitgestrekte groen van de Roztocze-streek, ver verwijdert van grote steden en industrie. De tuin nodigt uit om lekker te luieren, voor een hapje en een drankje bij de vuurplaats en biedt ook vertier voor kinderen met schommels, een draaimolen en een wip. Naast de tuin ligt nog de moestuin en een boomgaard.

Faciliteiten en aanbod

De gasten verblijven in een stijlvolle blokhut. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer en een terrasje of een balkon. Er is een aparte keuken die de gasten kunnen gebruiken. Maaltijden worden bereid met regionale producten en geserveerd in de eetzaal waar alle gasten ook samenkomen op regenachtige dagen of bij feestjes. Uw gastfamilie maakt zelf boter, brood, gerookt vlees, kaas en honing en u wordt als gast aangemoedigd om zelf groenten uit de tuin te oogsten.

Omgeving en activiteiten

Een van de meest interessante natuurlijke attracties in deze streek zijn de karakteristieke löss-ravijnen, die op twee kilometer van de boerderij liggen. Gasten die voor de natuur komen, kunnen hier sowieso hun hart ophalen. Goed gemarkeerde paden leiden fietsers en wandelaars naar allerlei bezienswaardigheden met prachtige uitzichten en weelderig natuurschoon. Het Nationaal Park Roztocze herbergt zo’n 400 monumentale bomen en is de thuishaven van edelherten en vossen, maar ook van beren en wolven. In de winter kunnen skiërs op de pistes in Chrzanów terecht. Andere bezienswaardige plaatsen zijn het Sint Anthonius Klooster in Radecznica, de overblijfselen van de Sutjesk Chervien Grod in Sąsiadka, houten kerken in Gilów en Smoryń en natuurlijk de oude historische stad Zamość, die wel de perfecte Renaissancestad wordt genoemd en tot het Unesco erfgoed wordt gerekend.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarReserveringHele jaar noodzakelijk

Gesproken talen

Pools

Vakantiewoning o.b.v. zelfverzorging

Aantal personen15Aantal huisjes/appartementen1Prijs grootste eenheid per week€ 270 PLN /800 per eenheid

Maaltijden

Verkoop van eigen productenOntbijt€ 15 PLN/4 Lunch€ 20 PLN/5Diner€ 15 PLN/4 Afstand tot supermarkt0.2 kmAfstand tot restaurants3 km

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Fietsverhuur

Buitensportfaciliteiten

Georganiseerde tochten in de omgeving

Rondleiding over het boerenbedrijf

Meehelpen op boerderij mogelijk

Workshops en cursussen

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Gemarkeerde wandelpaden

Natuurwandelingen met gids

Paardrijden

Wintersport

Kinderen

Speeltuin

Kinderstoel

Kinderbed

Speciale doelgroepen

roken op kamers niet toegestaan

Huisdieren toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)223

Producten van de boerderij

Een deeltijd-boerderij

Kleine, traditionele en ecologische boerderij

Grasland, Tuinbouw, Fruitteelt, Akkerbouw, Veeteelt, Pluimveeteelt

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadBiłgoraj, ZamośćDichtstbijzijnde dorpFrampol