1. Polen
  2. Lubelskie
  3. Kiełczewice
  4. U Gieni
image

U Gieni

Locatie en atmosfeer

De boerderij ligt in het centrale gedeelte van het Lubelska Hoogland in de vallei van de rivier Bystrzyca, een gebied dat sinds jaren een milieuvriendelijk beleid voert. Op de boerderij houdt Gieni onder andere pluimvee, ze teelt er fruit en groente, is gek op bloemen en zorgt er voor haar bejaarde ouders. Bij uw bezoek aan deze boerderij kunt u luisteren naar de verhalen over het dorp en kunt u wandelen in de ongerepte natuur. De plattelandsarchitectuur die u er aantreft is typisch voor deze streek, die verder vol staat met bloemen, struiken en monumentale bomen.

Faciliteiten en aanbod

Gasten kunnen verblijven in het zomerhuisje met twee kamers, een keuken en een badkamer met douche. In de tuin staat een grote tent die als gemeenschapsruimte dient, met tafels en banken, er is een schommel, een barbecue en een kampvuurplaats. Er zijn ook enkele plekken om te kamperen. De gasten worden uitgenodigd om zelf te koken met de groenten en het fruit uit eigen tuin of prachtige boeketten te maken met de bloemen uit de tuin en die u mee naar huis kunt nemen.

Omgeving en activiteiten

Het gebied staat bekend om zijn oude watermolens en u kunt er nog vele in de omgeving vinden. In Strzyźewice staat het Kołaczkowski familie landhuis (2 km). In het nabijgelegen Piotrowice kunt u het volledig gerestaureerde landhuis van Kajetan Kozmian bezoeken. In Pszczela Wola staat de enige Hogeschool voor de Imkerij in Polen, waar het bijenkorven openluchtmuseum, het bijenteelt museum en een stoeterij zich bevinden. In de maand juni wordt er jaarlijks het Honing Festival gehouden. Het gebied is omgeven door het Krzczonów Landschapspark. Op twee kilometer van de boerderij kunt u fietsen of kajaks huren.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarOpeningstijden camping01-05 t/m 30-09

Gesproken talen

Pools

Vakantiewoning o.b.v. zelfverzorging

Aantal personen5Aantal huisjes/appartementen1Prijzen op aanvraag

Boerderijcamping

Totaal aantal staanplaatsen5Aantal tentplaatsen4prijs per persoon€ 8 PLN/2Prijs tent per nacht€ 10 PLN/2.5Prijs caravan/camper per nacht€ 15 PLN/4 Kosten van gebruik elektriciteit per dag€ 10 PLN/2.5Prijs voor het parkeren van uw auto€ 3,5 PLN/1

Maaltijden

Verkoop van eigen productenOntbijt€ 10 PLN/2.5Lunch€ 25 PLN/6Diner€ 30 PLN/7.5Afstand tot supermarkt0.3 kmAfstand tot restaurants10 km

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Fietsverhuur

Paardrijden

Buitensportfaciliteiten

Georganiseerde tochten in de omgeving

Rondleiding over het boerenbedrijf

Meehelpen op boerderij mogelijk

Workshops en cursussen

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Fietsverhuur

Gemarkeerde wandelpaden

Natuurwandelingen met gids

Paardrijden

Overdekt zwembad

Speciale doelgroepen

roken op kamers niet toegestaan

Huisdieren in overleg toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)204

Producten van de boerderij

Een deeltijd-boerderij

Kleine, traditionele en ecologische boerderij

Grasland, Tuinbouw, Fruitteelt, Akkerbouw, Pluimveeteelt

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadBychawaDichtstbijzijnde dorpStrzyżewice