1. Noorwegen
  2. Trøndelag
  3. Snåsa
  4. Strindmo Gård Camping
image

Strindmo Gård Camping

Locatie en atmosfeer

Deze accommodatie is gelegen aan het meer Snåsa in de provincie Sør-Trøndelag. De eigenaren van deze boerderij zijn zeer ondernemend op milieugebied: zij hebben een eigen generator gebouwd. Het water komt uit een eigen bron en bouwhout komt van het eigen terrein. Er worden cursussen vissen, wol spinnen en wol verven met plantaardige materialen gegeven. Eventueel kunt u vrijwilligerswerk doen zoals hout kappen, composteren en opschonen van struikgewas (in overleg met de eigenaar).

Faciliteiten en aanbod

Het kampeerterrein ligt op het erf, dichtbij de rivier en aan het meer van Snåsa. Op het kampeerterrein zijn ook acht huisjes te huur, geschikt voor twee tot zes personen. Kampvuurplek, toiletten, douches, eenvoudige keukenfaciliteiten en wasmachine zijn aanwezig op het kampeerterrein. Basisproducten als brood, melk en boter kunt u ter plekke kopen.

Omgeving en activiteiten

In de buurt zijn veel wandelpaden: langs de rivier loopt een gemarkeerd natuurpad met informatiebordjes in het Engels en Duits. Hier kunt u genieten van alles wat de natuur te bieden heeft, waterkolken en stroomversnellingen, zonnen op Svaberga en tegelijk genieten van een prachtig uitzicht. Tijdens wandelingen in het bos kunt u allerlei soorten bessen plukken. Er zijn fietsen, roeiboten en kano’s te huur; voor vissers is het een ideale omgeving. Op 50 km afstand ligt het Nationaal Park Gressåmoen, met oude sparrenbossen en moerasgebieden. Op 17 km ligt het Sami-museum. De weidevelden in de Snåsabergen zijn graasgebieden voor rendieren. De eigenaren Bjørn en Åshild vertellen u graag wat u allemaal nog meer kunt doen aan activiteiten en op cultureel gebied.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarReserveringHele jaar noodzakelijk

Gesproken talen

Duits, Noors, Engels

Vakantiewoning o.b.v. zelfverzorging

Aantal personen40Aantal huisjes/appartementen8Prijs kleinste eenheid per week300 NOK per eenheidPrijs grootste eenheid per week550 NOK per eenheid

Boerderijcamping

Totaal aantal staanplaatsen25Prijs tent per nacht80 NOKPrijs caravan/camper per nacht140 NOKKosten van gebruik elektriciteit per dag35 NOK

Maaltijden

Levensmiddelenwinkeltje bij de accommodatie

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Boot- of kanoverhuur

Fietsverhuur

Buitensportfaciliteiten

Rondleiding over het boerenbedrijf

Workshops en cursussen

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Gemarkeerde wandelpaden

Boot- of kanoverhuur

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)26

Producten van de boerderij

Een deeltijd-boerderij

Kleine, traditionele en ecologische boerderij

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stad40 km NO van SteinkjerDichtstbijzijnde dorp Snåsa