1. Nederland
  2. Gelderland
  3. Epe
  4. Huize de Renderklippen
image

Huize de Renderklippen

Locatie en atmosfeer

Bij Huize de Renderklippen staat de natuur hoog in het vaandel en ons beheer is daar ook in grote lijnen op af gestemd. Het terrein van bijna vier hectare is als vogelreservaat aangemerkt en een deel van het terrein is een rustplek voor het (grof-) wild zoals edelherten, reeën, vossen, dassen. Ons terrein heeft in grote lijnen nog de tuin- en parkaanleg van weleer. Het is verder in samenwerking met Kritisch Bosbeheer ontwikkeld. Huize de Renderklippen staat op een van de heuvels van een oude stuwwal. Het landgoed grenst aan de Veluwe met heidevelden, vennen, uitgestrekte bossen en het weidse rivierengebied langs de IJssel. Het grote huis en water verwarmen wij met een centrale houtkachel en zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit.

Faciliteiten en aanbod

Momenteel is alleen het vakantiehuisje Het Theehuisje te huur. Wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, want de pure natuur begint voor u bij uw voordeur.

Omgeving en activiteiten

Kunst, cultuur, gastronomie, wellness en ontspanning, het is in de directe omgeving ruimschoots voorhanden. De centra van de Hanzesteden Zwolle, Elburg, Hattem en Deventer liggen op geringe afstand. Huize de Renderklippen is een eldorado voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Een van de gasten schreef: "Living two days in your house made me realize nature still exists. Thank you for giving me this experience." De lijfspreuk van Emmelies, die op deze prachtige plek is opgegroeid, luidt: “Geluk kunnen wij vermenigvuldigen door het te delen.”

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarReserveringHele jaar noodzakelijk

Gesproken talen

Nederlands, Engels

Vakantiewoning o.b.v. zelfverzorging

Aantal personen2-4Aantal huisjes/appartementen1Alstublieft eigen bedlinnen meebrengenAlstublieft eigen slaapzak meebrengenAlstublieft eigen handdoeken meebrengenPrijs kleinste eenheid per week€ 350 (bedlinnen en handdoekenpakket à € 10 per persoon) per eenheid

Maaltijden

Afstand tot supermarkt4 kmAfstand tot natuurvoedingswinkel4 km (ZEN Natuurwinkel, Scheuterstraat 4, Epe en Puur Natuurvoedingswinkel, Dorpsstraat 22, Heerde)Afstand tot restaurants1-4 km

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Fietsverhuur

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Gemarkeerde fietsroutes

Fietsverhuur

Gemarkeerde wandelpaden

Natuurwandelingen met gids

Paardrijden

Buitenzwembad

Overdekt zwembad

Kinderen

Kinderstoel

Speciale doelgroepen

rookvrije accommodatie

Huisdieren zijn niet toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)34

Bos en/of heide, gemengd landbouwgebied

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadZwolleDichtstbijzijnde dorpEpe