1. Nederland
  2. Gelderland
  3. Epe
  4. Huize de Renderklippen
image

Huize de Renderklippen

Locatie en atmosfeer

Bij Huize de Renderklippen staat de natuur hoog in het vaandel en ons beheer is daar ook in grote lijnen op af gestemd. Het terrein van bijna vier hectare is als vogelreservaat aangemerkt en een deel van het terrein is een rustplek voor het (grof-) wild zoals edelherten, reeën, vossen, dassen en everzwijnen. Natuurrreservaat en Landgoed de Renderklippen is in samenwerking met Kritisch Bosbeheer ontwikkeld. Ons huis en ook het water verwarmen wij met een centrale houtkachel en er zijn zonnepanelen geplaatst voor het opwekken van elektriciteit.

Faciliteiten en aanbod

Het huis staat op een van de heuvels van een oude stuwwal. Momenteel is alleen het vakantiehuisje Het Theehuisje te huur. Landgoed de Renderklippen grenst aan het oerlandschap van de Veluwe met heidevelden, vennen, uitgestrekte bossen en het weidse rivierengebied langs de IJssel. Wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, want de pure natuur begint voor de gasten bij hun voordeur.

Omgeving en activiteiten

Kunst, cultuur, gastronomie, wellness en ontspanning, het is in de directe omgeving ruimschoots voorhanden. De centra van de Hanzesteden Zwolle, Elburg, Hattem en Deventer liggen op geringe afstand. Er zijn fietsen bij ons te huur. Huize de Renderklippen is een eldorado voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Een van de gasten schreef: "Living two days in your house made me realize nature still exists. Thank you for giving me this experience." De lijfspreuk van Emmelies, die op deze prachtige plek is opgegroeid, luidt: “Geluk kunnen wij vermenigvuldigen door het te delen.”

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarReserveringHele jaar noodzakelijk

Gesproken talen

Nederlands, Engels

Vakantiewoning o.b.v. zelfverzorging

Aantal personen2Aantal huisjes/appartementen1Alstublieft eigen bedlinnen meebrengenAlstublieft eigen slaapzak meebrengenAlstublieft eigen handdoeken meebrengenPrijzen op aanvraag

Maaltijden

Afstand tot supermarkt4 kmAfstand tot natuurvoedingswinkel4 km (ZEN Natuurwinkel, Scheuterstraat 4, Epe)Afstand tot restaurants4 km

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Fietsverhuur

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Gemarkeerde fietsroutes

Fietsverhuur

Gemarkeerde wandelpaden

Natuurwandelingen met gids

Paardrijden

Buitenzwembad

Overdekt zwembad

Kinderen

Kinderstoel

Speciale doelgroepen

rookvrije accommodatie

Huisdieren zijn niet toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)34

Bos en/of heide, gemengd landbouwgebied

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadZwolleDichtstbijzijnde dorpEpe