1. Netherlands
  2. Gelderland
  3. De Heurne bij Dinxperlo (Aalten)
  4. Boerencamping de Blökke
image

Boerencamping de Blökke

Location and atmosphere

Boerencamping De Blökke ligt deels in een boomgaard naast deze boerderij uit 1926 en biedt uitzicht op de weilanden en bossen waar fazanten, hazen, konijnen en reeën rondlopen. U kunt hier het wonen en werken op het platteland meebeleven. De Blökke is een gemengd bedrijf met koeien en kalveren en de familie te Grotenhuis is alweer de derde generatie die hier boert. Kinderen kunnen helpen bij de verzorging van de pony en geitjes en iedereen mag meehelpen op de boerderij met koeien ophalen, kalfjes voeren, koeien melken en mee op de tractor. Of neem een kijkje bij Ingrid als zij karnemelk aan het bereiden is.

Facillities

De camping heeft 40 staanplaatsen, alle voorzien van stroom en internet. Er zijn goede sanitaire voorzieningen en u kunt gebruik maken van een wasmachine en droger. Ook is er een volledig ingerichte stacaravan voor zes personen te huur. Voor de kinderen is er een overdekte speelruimte met spelletjes, leesmateriaal, sjoelbak en een voetbalspel. Buiten zijn er skelters, trampolines en ander speelmateriaal en u kunt boerengolf spelen tussen de koeien in de wei. Eventueel kunt u een rondritje maken in de huifkar. U kunt heerlijke verse melk, karnemelk, eieren, ijs en barbecuepakketten ter plekke kopen.

Surroundings and activities

Documentatie over wandel- en fietsroutes, die vanaf de camping beginnen, is aanwezig om deze landelijke omgeving te verkennen. Onderweg zijn er speeltuintjes en theetuinen. U kunt zwemmen bij de Slingeplas in Bredevoort, een wereldberoemd boekenstadje (12 km) of in het subtropisch zwembad Bahia te Bocholt (11 km). Hier is ook een textielmuseum. In Dinxperlo vindt u het Grenslandmuseum. In De Heurne is de klompenfabriek een bezoekje waard.

General information

Opening times accommodation01-04 t/m 31-10

Languages spoken

Dutch

Farm camping

Accommodation for rent (such as a cabin, tent, yurt, gypsy wagon, trailer or caravan) etc.Total number of pitches40Number of tent pitches40Prices on request

Food

Sales of own produceDistance to supermarket2 kmDistance to restaurants2 km

Facilities

Campfire/barbecue

Horseriding

Participation in daily farm-activities possible

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Bicycles for rent

Marked trails

Guided nature tours

Horseriding

Open-air swimming pool

Indoor swimming pool

Tennis court

Children

Small live stock for children

Playground

Highchair

Special target groups

Pets allowed if agreed upon

Landscape characteristics

Forest and/or moorland, mixed agricultural

Predominantly agricultural

Farm production

A full-time farm

Small, traditional and ecological farm

Pastural agriculture, Stock breeding

Route description

Nearest cityDoetinchemNearest villageDinxperlo (3 km)