1. Netherlands
  2. Gelderland
  3. Het Zeeland (Berg en Dal)
  4. Zeelandsche Hof
image

Zeelandsche Hof

Location and atmosphere

De Zeelandsche Hof is een polboerderij uit 1850 met alle uiterlijke kenmerken van het goede akkerbouwverleden. Ze is fraai gelegen in de Duffelt, het oude buurtschap Het Zeeland in de gemeente Berg en Dal en maakt deel uit van het natuurgebied De Gelderse Poort. Op deze prachtige boerderij, gelegen op een zogenaamde pol, een natuurlijke of opgeworpen verhoging in het landschap, is nog steeds agrarische bedrijvigheid en alle ruimte om als gast te verblijven, zowel in de trekkershutten als ook op de camping.

Facillities

Het ontbijt met heerlijke verse broodjes en sappen uit de streek wordt geserveerd in de sfeervolle voormalige woonkamer. Buiten op het terras, dat zo’n vier meter boven het maaiveld ligt, hebt u een weids uitzicht over akkers en houtwallen. Dit alles zonder voorbijrazend verkeer, zelfs niet op de achtergrond. De camping heeft 25 ruime staanplaatsen, een sport- en speelweide en aangepaste sanitaire voorzieningen. U kunt er ook overnachten in een van de vijf trekkershutten. Campinggasten kunnen gebruik maken van het terras en er een heerlijk ontbijt of lunch bestellen. Voor groepen tot 25 personen is het mogelijk om in de rustieke kamers van De Zeelandsche Hof bijeenkomsten te houden, eventueel inclusief lunchbuffet of de organisatie van activiteiten. Op de Zeelandsche Hof kunt u het klootschieten beoefenen.

Surroundings and activities

De Ooijpolder en de Duffelt liggen tussen de heuvelrug en de rivieren Rijn en Waal. Aan de andere kant van de heuvelrug ligt het prachtige gebied van Groesbeek met de Zevenheuvelenweg. Gelegenheid genoeg voor voet- en fietstochten. Verder biedt de omgeving volop afwisseling tussen agrarische bedrijvigheid, natuur en cultuur, ook in het naastgelegen Duitsland. In Millingen aan de Rijn is een leuke speeltuin. De eigenaren informeren u graag over de talloze mogelijkheden.

General information

Opening times campsite01-04 t/m 01-10ReservationNecessary during whole year

Languages spoken

German, Dutch, English

Farm camping

Accommodation for rent (such as a cabin, tent, yurt, gypsy wagon, trailer or caravan) etc.Total number of pitches25Number of tent pitches25prices per person€ 4,50Price tent per night€ 4Price caravan/camper per night€ 5Costs for use electricity per day€ 2Prices cabin or bungalow per day€ 30Prices cabin or bungalow per week€ 210

Food

Breakfast€ 10Lunch€ 15Distance to supermarket3 km Distance to ecological food store15 km (diverse in Nijmegen)Distance to restaurants3 km

Facilities

Facilities for playing outside

Detailed information on the environment

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Marked cycle routes

Bicycles for rent

Marked trails

Open-air swimming pool

Indoor swimming pool

Children

Highchair

Cot

Special target groups

(Partially) wheelchair accessible (ramp, doorsteps, stairlift, elevator, etc.)

Facilities for wheelchair users (toilet, shower, bathroom, kitchen, etc.)

not allowed to smoke in the rooms

Pets are not allowed

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)10

Predominantly agricultural

Stream, river, canal

Farm production

A full-time farm

Small, traditional and ecological farm

Arable farming

Route description

Nearest cityNijmegenNearest villageMillingen aan de Rijn