1. Nederland
  2. Limburg
  3. Vijlen (Vaals)
  4. Groepsaccommodaties Zuid-Limburg
image

Groepsaccommodaties Zuid-Limburg

Locatie en atmosfeer

Het gaat eigenlijk om meerdere accommodaties in Zuid-Limburg, stuk voor stuk monumentale boerderijen met een eigen identiteit en een mooie ligging in de natuur. Bijvoorbeeld Hoeve ten Bosch, een sfeervolle, eeuwenoude Limburgse hoevewoning in vakwerkstijl en daterend uit 1560. De ligging bij het Vijlenerbos en in het iets zuidelijker gelegen landschap van het Geuldal bij Cottessen en Epen is paradijselijk. Het is een ideale plek voor actieve levensgenieters die van rust, heuvels, wandelen, fietsen en gezelligheid houden. Het huis ligt vlakbij het Drielandenbos, u kijkt uit over de Belgische Ardennen en er is nauwelijks verkeer.

Faciliteiten en aanbod

De groepsaccommodaties en vakantiewoningen liggen op verschillende plekken verspreid in Zuid-Limburg en bieden plek aan groepen van zes tot zelfs 90 personen. Huize ten Bosch heeft plaats voor vier tot tien personen verdeeld over vier slaapkamers. Hoeve ten Bosch biedt plaats aan 40 personen, Bovenste Bos aan 34 en 60 personen, Auwershoes aan 23 en 37 personen en Croupet du Moulin aan 24 tot 36 personen. Ook de minder mobiele mens kan hier goed vertoeven. Er is veel buitenterrein in de eigen boomgaard met kampvuurplaats en er worden veel groepsactiviteiten georganiseerd (kijk op: www.paradijsvogels.nl) zoals een lantaarntjestocht, schapendrijven, bergboerengolf en mergelcarving.

Omgeving en activiteiten

U bent op vakantie in het Nationaal Landschap Zuid-Limburg: een landschap van holle wegen, open plateaus en steile boshellingen, allemaal elementen, die je enkel hier tegenkomt. Al wandelend of fietsend kom je graften, vakwerkboerderijen, kapelletjes, hoogstamboomgaarden en kruisbeelden tegen en ook deze zijn kenmerkend voor dit niet zo typische Nederlandse landschap. Zuid-Limburg is klein, maar heeft ontzettend veel te bieden. Historische steden als Maastricht (25 km), Aken (9 km), Valkenburg (15 km), Vaals (8 km) en Luik (40 km) zijn gemakkelijk bereikbaar en zeer bezienswaardig.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarReserveringHele jaar noodzakelijk

Gesproken talen

Duits, Frans, Nederlands, Engels

Logies

Aantal personen40Aantal kamers15Prijzen op aanvraag

Vakantiewoning o.b.v. zelfverzorging

Aantal personen90Aantal huisjes/appartementen6Alstublieft eigen bedlinnen meebrengenAlstublieft eigen handdoeken meebrengenPrijzen op aanvraag

Groepsverblijf

Aantal personen10Aantal kamers4Alstublieft eigen bedlinnen meebrengenAlstublieft eigen handdoeken meebrengenPrijzen op aanvraag

Maaltijden

Ontbijt€ 9,50Lunch€ 9,50Diner€ 16Afstand tot supermarkt2 kmAfstand tot restaurants1 km

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Fietsverhuur

Sauna/Turks bad

Buitensportfaciliteiten

Georganiseerde tochten in de omgeving

Rondleiding over het boerenbedrijf

Meehelpen op boerderij mogelijk

Workshops en cursussen

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Fietsverhuur

Gemarkeerde wandelpaden

Paardrijden

Buitenzwembad

Overdekt zwembad

Kuuroord

Tennisbaan

Wintersport

Kinderen

Kleine boerderijdieren aanwezig

Speeltuin

Kinderstoel

Kinderbed

Speciale doelgroepen

rookvrije accommodatie

Huisdieren in overleg toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)181

Producten van de boerderij

Fruitteelt

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadAachen (10 km), Maastricht (24 km) Dichtstbijzijnde dorpEpen (2 km), Vijlen (4 km), Vaals (8 km), Ransdaal (1 km), Valkenburg (15 km)