1. Nederland
  2. Zeeland
  3. Zonnemaire (Schouwen-Duiveland)
  4. Landschapscamping Kijkuit
image

Landschapscamping Kijkuit

Locatie en atmosfeer

Landschapscamping Kijkuit is een heerlijk plekje waar rust en ruimte, mens en natuur perfect in harmonie zijn. Dit akkerbouwbedrijf met landschapscamping ligt op Schouwen-Duiveland, centraal in de Zeeuwse Delta en pal aan het Grevelingenmeer en is deel van een groot natuurgebied. Het weidse uitzicht over de polder en het dorpje Zonnemaire tonen het landschap waar Schouwen-Duiveland zo beroemd om is. Als u de dijk oploopt, ligt voor u het Grevelingenmeer, waar 's avonds in alle stilte de zon wegzakt.

Faciliteiten en aanbod

Het terrein is verdeeld in aparte velden met elk een eigen karakter. De 75 staanplaatsen zijn ruim en voorzien van water, elektra en riolering. De camping is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Op het terrein zijn verschillende speelweiden en speeltoestellen. In het hoogseizoen worden er knutselochtenden voor de kinderen georganiseerd. Het Grevelingenmeer nodigt uit om aan de waterkant te scharrelen of te zwemmen. Het water wordt langzaam dieper waardoor uw kinderen er gerust kunnen spelen. Auto's staan op aparte parkeerterreinen en rijden zo min mogelijk over het terrein. Behalve kamperen kunt u ook één van de twee vakantiewoningen voor zes personen huren. Elke woning is compleet en sfeervol ingericht en heeft drie slaapkamers. Huisdieren mag u, in overleg, meenemen en eigen paard of pony ook. Er is draadloos internet.

Omgeving en activiteiten

Het schitterende Grevelingenmeer biedt uitstekende mogelijkheden om te zwemmen, surfen, varen en duiken. Maar ook de Noordzeestranden, de Oosterschelde, Waterland Neeltje Jans en sfeervolle stadjes als Dreischor, Zierikzee en Veere hebben veel te bieden. Fietsers en wandelaars hebben hier nog volop de ruimte. Geniet van de bloeiende akkerranden langs de fietsroute van Zonnestraal, een project van landbouw- en natuurorganisaties op Schouwen-Duiveland. Op brede akkerranden wordt niet gespoten, niet bemest en niet geoogst. Er zijn kleurige bloeiende planten ingezaaid. Goed voor insecten, vogels, kleine zoogdieren én voor uw neus en ogen!

Algemene informatie

Openingstijden camping15-03 t/m 31-10

Gesproken talen

Duits, Frans, Nederlands, Engels

Vakantiewoning o.b.v. zelfverzorging

Aantal personen12Aantal huisjes/appartementen2Prijzen op aanvraag

Natuurkampeerterrein, natuurcamping

Totaal aantal staanplaatsen75Prijzen op aanvraag

Maaltijden

Afstand tot supermarkt1.5 kmAfstand tot restaurants1.5 km

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Fietsverhuur

Buitensportfaciliteiten

Georganiseerde tochten in de omgeving

Workshops en cursussen

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Fietsverhuur

Natuurwandelingen met gids

Windsurfen

Zeilen

Boot- of kanoverhuur

Buitenzwembad

Overdekt zwembad

Kuuroord

Tennisbaan

Kinderen

Speeltuin

Speciale doelgroepen

(Deels) toegankelijk met rolstoel (rolstoelopgang, aangepaste drempels, traplift, etc.)

Huisdieren toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)-1

Producten van de boerderij

Een fulltime boerderij

Boerderij werkend volgens IFOAM-principes

Akkerbouw

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadZierikzeeDichtstbijzijnde dorpZonnemaire