1. Letland
  2. Zemgale
  3. Jaunjelgava
  4. Zaki
image

Zaki

Locatie en atmosfeer

U verblijft in een fraai gerestaureerde voormalige graanschuur, die in een prachtige omgeving staat. Op de benedenverdieping vindt u een eetkamer en een biljartkamer; op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers. De boerderij van de eigenaren ligt op 100 m afstand. Vlakbij de vijver ligt een gebouwtje, waar u een sauna en een stoombad aantreft. Op de bovenverdieping ervan is een vijfde slaapkamer ingericht.

Faciliteiten en aanbod

Het pension heeft een kinderspeelplaats en een tuin. U mag gebruik maken van de roeiboot. Ook de tennisbaan staat tot uw beschikking. Als u bent uitgesport kunt u zich heerlijk ontspannen in de openlucht jacuzzi. Wilt u een uitstapje maken? De dichtstbijzijnde bushalte ligt op minder dan een kilometer lopen. Gasten kunnen worden afgehaald vanaf het station van Aizkraukle.

Omgeving en activiteiten

In de omgeving is het prettig wandelen, vissen en paardrijden. Een bezoek aan de reusachtige hydro-elektrische dam in de rivier de Daugava bij Aizkraukle (op 10 km) is aan te bevelen. U kunt , via een tunnel, door de dam rijden. In Koknese (20 km de rivier volgen in westelijke richting) bevinden zich de overblijfselen van een oud kasteel, dat verschillende keren vernietigd en weer opgebouwd is, totdat het tijdens de grote oorlog van het noorden, in het jaar 1701, onherstelbaar is verwoest. Deze plek is een populaire ontmoetingsplaats voor de Letse bevolking.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarReserveringHele jaar noodzakelijk

Gesproken talen

Lets, Engels

Logies

Aantal personen18Aantal kamers5Prijs eenpersoonskamer per nacht20Prijs tweepersoonskamer per nacht36 LVL per kamerPrijs is inclusief ontbijt

Maaltijden

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Gezondheidsbehandelingen (kuren, massages, etc.)

Sauna/Turks bad

Buitensportfaciliteiten

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Paardrijden

Tennisbaan

Kinderen

Kleine boerderijdieren aanwezig

Speeltuin

Speciale doelgroepen

Huisdieren zijn niet toegestaan

Landschap in de omgeving

Producten van de boerderij

Een deeltijd-boerderij

Kleine, traditionele en ecologische boerderij

Tuinbouw, Bosbouw, Viskwekerij

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadAizkraukleDichtstbijzijnde dorpJaunjelgava