1. Ierland
  2. Inch - Annascaul
  3. Lios Dána Lodge
image

Lios Dána Lodge

Locatie en atmosfeer

Lios Dána Lodge ligt idyllisch op een helling met uitzicht over Dingle Bay, de Atlantische Oceaan en de hoogste bergketen van Ierland: de MacGillicuddy’s Reeks. Een prima accommodatie voor kleine groepen. Er worden hier regelmatig cursussen gegeven. Wanneer er geen cursussen zijn, kunt u het huis met al zijn faciliteiten, waaronder een grote activiteitenruimte per week huren.

Faciliteiten en aanbod

Lios Dána heeft in totaal een capaciteit van 16 personen. U overnacht in een-, twee- of driepersoonskamers, deels met eigen badkamer, deels met gedeelde douche en toilet. Vanuit de gemeenschappelijke ruimtes en de twee serres kunt u genieten van een prachtig uitzicht. Er zijn veel extra's in het huis, zoals een luxe keuken, tv met video en DVD-speler, houtkachel, wasmachine en een eigen tuin met een barbecue. Al het linnengoed is bij de prijs inbegrepen.

Omgeving en activiteiten

Het prachtige schiereiland Dingle met zijn bergen, goudkleurig hoogveen en diepe dalen heeft een geheel eigen karakter. Wanneer u vanaf een van de bergtoppen uitkijkt over dit meest westelijke deel van Ierland ervaart u de elementen in hun zuiverste vorm, inclusief zeehonden en vele vogels. Dingle herbergt de overblijfselen van een zeer veelbewogen verleden, zoals bij de City of Fahan, waar u menhirs, stenen met inscripties en prehistorische nederzettingen vindt.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaar

Gesproken talen

Engels

Vakantiewoning o.b.v. zelfverzorging

Aantal personen16Aantal huisjes/appartementen1Prijs grootste eenheid per week€ 1750 per eenheid

Groepsverblijf

Aantal personen16Aantal kamers8Prijzen op aanvraag

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Fietsverhuur

Paardrijden

Gezondheidsbehandelingen (kuren, massages, etc.)

Workshops en cursussen

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Gemarkeerde wandelpaden

Windsurfen

Zeilen

Kinderen

Kinderbed

Landschap in de omgeving

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadKillarneyDichtstbijzijnde dorpCastlemaine