1. Hungary
  2. Bodolyabér (Baranya)
  3. Hunza Ecolodge
image

Hunza Ecolodge

Location and atmosphere

Aan de bosrand van de Hongaarse streek Baranya beleeft u een unieke ervaring in onze glamping-tenten. Glamoureus kamperen, in harmonie met de natuur en zonder in te boeten aan enig comfort. Een 50m2 privéterras in de schaduw van de bomen, een sfeervolle tent van 20m2 met comfortabele bedden, bed- en badlinnen, tafeltje, stoelen, kastjes, kaarsjes en last but not least een dagelijks ontbijt met huisgemaakte producten en vers gebakken brood. Milady en Roeland zijn echte kenners van de regio en delen hun eigen ervaringen en tips van locals met plezier met hun gasten. Uw gastheer is kok-sommelier, uw gastvrouw is sommelier-herborist en onze overigens vrijblijvende gastentafel is zeker een meerwaarde tijdens uw verblijf. Er wordt op kleine schaal groenten en fruit geproduceerd en huisgemaakte seizoensproducten bereid voor de gasten en eigen gezin. Deze ervaring is toegankelijk voor een ruim publiek van alle leeftijden en zeker ook kindvriendelijk.

Facillities

Hunza Ecolodge biedt een diversiteit aan accommodatiemogelijkheden. We hebben prachtige glampingtenten, enkele rustige kampeerplaatsen en binnenkort een volledig uitgeruste boomhut met kitchenette en eigen sanitair. Op ons terrein staan drie glampingtenten met elk een unieke sfeer en veel privacy en rust. Het sanitair is gedeeld en uiterst net, kookvoorziening is er in de volledig uitgeruste buitenkeuken. Dit is ook een fijne ontmoetingsplek om ervaringen te delen van deugddoende dagtrips met de andere gasten. De glampingtenten zijn op basis van een tot vier personen. Ook zijn er de family glampingtenten: twee tenten op een extra groot terras, uniek en zeer ruim voor gezinnen van vier of vijf personen. Voor groepen of evenementen kan de volledige Hunza Ecolodge gehuurd worden en hierbij kunnen wij catering en workshops op maat voorzien.

Surroundings and activities

Hunza Ecolodge is de ideale plek van waaruit u 1200km2 natuurgebied in de omgeving kunt ontdekken. Te voet of per fiets bereikt u de thermaalbaden, de wijngaarden en de meren van Orfü. De Mecsek-heuvels, de groene glooiingen van Zselic en de rivierbanken van Donau en Drava zijn beschermde natuurgebieden die een weelderige fauna en flora verzekeren. Het klimaat van de Baranya is gematigd continentaal met mediterrane zomers. Loofbossen, meren of sfeervolle terrasjes van de stad Pécs bieden verkoeling. Naast de ontelbare fiets- en wandelpaden zijn er de meren waarin kan gezwommen worden, vele thermaalbaden voor nog meer waterplezier, grotten, paardrijden, kano en kayak. Alle leeftijden die van natuur houden zullen zich hier thuis voelen. Pécs, de prachtige cultuurhistorische stad op 20 minuten rijden ademt kunst, cultuur en geschiedenis en is ook het centrum van drie wijnregio's die onze provincie rijk is. Bij aankomst ontvangt u als gast onze eigen toeristische gids vol tips en ervaringen van locals en voor tips op maat staan Milady en Roeland u met plezier bij. Natuur en ecologie staan hier centraal, aangevuld door een vleugje cultuur, recreatie en gastronomie.

General information

Opening times accommodation19-06 t/m 18-09Opening times campsite19-06 t/m 18-09ReservationNecessary during whole year

Languages spoken

Hungarian, Dutch, English, German, French

Lodging

Number of persons15Number of rooms5Price single room per night€ 290 verhuur is uitsluitend per weekPrice double room per night€ 365 verhuur is uitsluitend per week Price shared room per night€ 442-521 verhuur is uitsluitend per week Price includes breakfast

Nature camping

Accommodation for rent (such as a cabin, tent, yurt, gypsy wagon, trailer or caravan) etc.Number of tent pitches4prices per person€ 8Tent rental price per day€ v.a. 20 pp (glamping basic), elke volgende persoon: € 9

Food

Sales of own produceDistance to supermarket7 kmDistance to restaurants7 km

Facilities

Campfire/barbecue

Bicycles for rent

Tours of the farm

Participation in daily farm-activities possible

Workshops and courses

Detailed information on the environment

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Bicycles for rent

Marked trails

Guided nature tours

Horseriding

Windsurfing

Sailing

Boatrent

Open-air swimming pool

Indoor swimming pool

Health resort

Tennis court

Children

Small live stock for children

Playground

Highchair

Cot

Special target groups

Working on the farm (in exchange for board and lodging) possible

not allowed to smoke in the rooms

Pets allowed if agreed upon

Landscape characteristics

Height above sea level (in meters)148

Hilly scenery

Predominantly agricultural

Farm production

Small, traditional and ecological farm

Horticulture, Fruticulture

Route description

Nearest cityPécs (27 km), Boedapest (194 km)Nearest villageSásd