1. Hongarije
  2. Biatorbágy (Pest)
  3. Margaréta-Bia Guest House & Camping
image

Margaréta-Bia Guest House & Camping

Locatie en atmosfeer

Deze gastvrije gezinscamping ligt in de groene gordel rondom Boedapest. Biatorbágy is een in een weids, heuvelachtig landschap gelegen dorpje aan de rand van de M1 autosnelweg. Het bezit goede voorzieningen en de omgeving is bijzonder schoon. De locatie biedt het beste van twee werelden: landelijke omgeving en natuur en de stad Boedapest is dichtbij.

Faciliteiten en aanbod

De camping is door tuinen omgeven. Er zijn twaalf staanplaatsen voor tenten en caravans met stroomaansluiting. De camping is geopend van mei tot en met september en reserveren is aanbevolen. Vaak is de camping buiten genoemde tijden ook geopend. Ook zijn er een aantal leuke kamers in het huis: een voor vier personen en drie voor twee personen. Bij één van de kamers zit een keuken. Dankzij de gastvrijheid van de eigenaren, die eraan gewend zijn om met buitenlanders om te gaan en verschillende talen spreken, is er een vriendelijk gezellige sfeer. De sanitaire voorzieningen zijn nieuw en schoon. De open haard, de bar en de andere voor gasten opengestelde ruimtes bieden de nodige gezelligheid. In het huis wordt niet gerookt, wel mag u uw hond meebrengen.

Omgeving en activiteiten

U kunt zich aan een spelletje golf of tennis wagen, zwemmen in het naburige meer of een handje meehelpen op de boerderij. De meeste mensen komen hier overigens om Boedapest te gaan bezoeken. U kunt met de bus (5 minuten lopen) of met de trein (15 minuten lopen) en vervolgens bent u in 20 minuten in Boedapest-Kelenföld met aansluiting op het metronetwerk van deze miljoenenstad.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarOpeningstijden camping01-05 t/m 15-09ReserveringNiet noodzakelijk, maar wel gewenst

Gesproken talen

Duits, Hongaars, Engels, Frans

Logies

Aantal personen12Aantal kamers5Prijs tweepersoonskamer per nacht€ 35-40 per kamer

Natuurkampeerterrein, natuurcamping

Totaal aantal staanplaatsen12Aantal tentplaatsen12prijs per persoon€ 7Prijs per kind (<12)€ 4Prijs tent per nacht€ 6Prijs caravan/camper per nacht€ 7Kosten van gebruik elektriciteit per dag€ 3 + € 0,90 afvalstoffenverwerkingPrijs voor het parkeren van uw auto€ 6

Maaltijden

Afstand tot supermarkt1 kmAfstand tot restaurants1 km

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Paardrijden

Buitensportfaciliteiten

Gedetailleerde informatie over de omgeving

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Gemarkeerde wandelpaden

Paardrijden

Tennisbaan

Speciale doelgroepen

roken op kamers niet toegestaan

Huisdieren toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)173

Overwegend landbouwgebied

Poel, ven, meer

Stedelijke omgeving

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadBoedapest (20 km)Dichtstbijzijnde dorpBiatorbágy (1 km), Etyek (7 km)