1. Hongarije
  2. Biatorbágy
  3. Margaréta Bia Camping
image

Margaréta Bia Camping

Locatie en atmosfeer

Deze gastvrije gezinscamping ligt in de groene gordel rondom Boedapest. Biatorbágy is een in weids, heuvelachtig landschap gelegen dorpje aan de rand van de M1 autosnelweg. Het bezit goede voorzieningen en de omgeving is bijzonder schoon. De locatie biedt het beste van twee werelden: landelijke omgeving en natuur en de stad Boedapest vlakbij.

Faciliteiten en aanbod

De camping is door tuinen omgeven. Er zijn twaalf staanplaatsen voor tenten en caravans met stroomaansluiting. De camping is geopend van 15 april tot 30 september en reserveren is aanbevolen. Ook zijn er een aantal leuke kamers in het huis: een voor vier personen en drie voor twee personen. Bij één van de kamers zit een keuken. Dankzij de gastvrijheid van de eigenaren, die eraan gewend zijn om met buitenlanders om te gaan en verschillende talen spreken, heerst er een vriendelijke, gezellige sfeer. De sanitaire voorzieningen zijn nieuw en schoon. De open haard, de bar en de andere voor gasten opengestelde ruimtes bieden de nodige gezelligheid. In het huis wordt niet gerookt, wel mag u uw hond meebrengen. Er kan fruit geplukt worden en jam gemaakt en er kunnen verse broodjes worden besteld.

Omgeving en activiteiten

U kunt zich aan een spelletje golf of tennis wagen, zwemmen of vissen in het naburige meer of een handje meehelpen op de boerderij.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarReserveringNiet noodzakelijk, maar wel gewenst

Gesproken talen

Duits, Frans, Hongaars, Engels

Logies

Aantal personen10Aantal kamers4Prijs tweepersoonskamer per nacht€ 13-19

Natuurkampeerterrein, natuurcamping

Totaal aantal staanplaatsen12Aantal tentplaatsen12prijs per persoon€ 4Prijs tent per nacht€ 4Prijs caravan/camper per nacht€ 5-8Kosten van gebruik elektriciteit per dag€ 2Prijs voor het parkeren van uw auto€ 3

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Paardrijden

Buitensportfaciliteiten

Meehelpen op boerderij mogelijk

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Gemarkeerde wandelpaden

Paardrijden

Tennisbaan

Kinderen

Kinderstoel

Speciale doelgroepen

Huisdieren toegestaan

Landschap in de omgeving

Hoogte boven zeeniveau (in meters)200

Producten van de boerderij

Een fulltime boerderij

Kleine, traditionele en ecologische boerderij

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stadBudapestDichtstbijzijnde dorpBiatorbágy