1. France
  2. Poitou-Charentes
  3. Sainte-Marie-de-Ré (Charente-Maritime)
  4. Huttopia Côte Sauvage – Île de Ré
Small map
image

Huttopia Côte Sauvage – Île de Ré

Location and atmosphere

Camping Huttopia Côte Sauvage – Ile de Ré is een oase van rust op maar 20 meter van de Atlantische Oceaan! Met de fiets kunt u ook makkelijk andere stranden bereiken, die elk hun eigen karakter hebben. In Sainte-Marie-de-Ré ligt het strand van Notre-Dame, geschikt voor het rapen van schelpen en zeediertjes bij eb, op de stranden van Montamer en La Salée kunt u bij vloed nog uitstekend zwemmen en die van het ruigere Les Grenettes is perfect om te surfen.

Facillities

Naast de gewone, ruime staanplaatsen zijn er ook ingerichte safaritenten van het type toile-et-bois met mooi houten terras te huur. Geniet van een drankje op het terras bij de Pizza-Grill of een van de salades en pizza's. De grootste speeltuin is hier natuurlijk de oceaan waar u kunt windsurfen, kajakken en op een catamaran kunt varen. In de zomerperiode wordt er voor de jeugdigen activiteiten georganiseerd zoals pijl en boog leren maken en op schattenjacht gaan.

Surroundings and activities

Verken het eiland te voet of per fiets. Er ligt circa 100 kilometer aan fietspaden. U komt langs zoutmoerassen, wijngaarden en ongerepte stranden. Ga met de de kinderen naar de stadsmuren voor een wandeling op een ezel. Ook op culinair gebied valt er veel te ontdekken. In la Flotte, Rivedoux en Sainte-Marie is er elke ochtend markt, het hele jaar door. Hier kunt u oesters, zout, Pineau, Cognac en de heerlijke aardappels van het eiland proeven.

General information

Opening times campsite13-04 t/m 17-09ReservationNecessary during high season

Languages spoken

English, French

Normal camping

Accommodation for rent (such as a cabin, tent, yurt, gypsy wagon, trailer or caravan) etc.Total number of pitches174Number of tent pitches152prices per person€ 18,80-28Price per child (<12)€ 0-5Tent rental price per day€ 42-110Tent rental price per week€ 294-770

Food

Own restaurant/canteenFood-shop within accommodationBreakfastLunchDinnerDistance to supermarket1 kmDistance to restaurants0,1 km

Facilities

Wifi

Natural swimmingpool

Detailed information on the environment

Facilities and activities in the surroundings (< 15 km)

Marked cycle routes

Bicycles for rent

Marked trails

Windsurfing

Children

Playground

Indoor playroom

Games

Highchair

Cot

Special target groups

Pets allowed

Landscape characteristics

Sea, beach, dunes, lagoon

Route description

Nearest cityLa RochelleNearest villageSainte-Marie de Ré