1. Finland
  2. Itä-Suomen lääni
  3. Konnuslahti
  4. Pajaharjun Muatila
image

Pajaharjun Muatila

Locatie en atmosfeer

De boerderij ligt op het eiland Soisalo. De boerderij - gesitueerd op het platteland van Leppävirta - wordt vanaf de 16e eeuw bewoond. Ook de huidige gebouwen zijn al erg oud. In het eigen boerderijmuseum kunt u zo’n 2000 verzamelde objecten bekijken. Pekka houdt zo'n 40 schapen, kippen en 1 koe van inheemse rassen. Hij verbouwt granen, hooi en aardappelen. In de buurt van de boerderij liggen 2,5 ha weiland en bosgrasland.

Faciliteiten en aanbod

U kunt overnachten in een van de vier houten self-catering hutten (max. vier personen per hut), waarvan twee luxere met eigen douche en toilet en twee van een meer eenvoudige standaard. Gasten kunnen gebruik maken van een boot, een prachtige oude rooksauna (€ 20) en visgerei. Kampeerders zijn welkom: er is plek voor drie tenten bij het meer. Groepen kunnen de eigen boerderijmuseum bezichtigen en cursussen volgen, bijvoorbeeld in het verwerken van boomschors.

Omgeving en activiteiten

In de buurt zijn ook nog andere attracties, die speciaal geschikt zijn voor groepen (onder andere een maaltijd gebruiken op een fruitbedrijf). Voor kinderen en jongeren is er van alles te doen: vissen of dieren verzorgen bijvoorbeeld. U kunt zwemmen in de omgeving (meer op 0,5 km afstand van de boerderij) en er zijn verschillende wandelpaden. Fietsen en boten zijn op de accommodatie te huur. De overdekte bivakplaats heeft een kampvuurplaats.

Algemene informatie

Openingstijden accommodatiehele jaarOpeningstijden camping01-06 t/m 31-08ReserveringHele jaar noodzakelijk

Gesproken talen

Fins, Engels

Vakantiewoning o.b.v. zelfverzorging

Aantal personen16Aantal huisjes/appartementen4Alstublieft eigen bedlinnen meebrengenAlstublieft eigen slaapzak meebrengenAlstublieft eigen handdoeken meebrengenPrijs kleinste eenheid per week€ 160 per eenheidPrijs grootste eenheid per week€ 300 per eenheid

Boerderijcamping

Caravans/campers niet toegestaanTotaal aantal staanplaatsen3Aantal tentplaatsen3Alleen droogtoilet/composttoiletPrijs tent per nacht€ 10

Faciliteiten en activiteiten op locatie

Vuurplaats/barbecue

Boot- of kanoverhuur

Fietsverhuur

Sauna/Turks bad

Meehelpen op boerderij mogelijk

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving (< 15 km)

Gemarkeerde wandelpaden

Kinderen

Kleine boerderijdieren aanwezig

Kinderbed

Speciale doelgroepen

Huisdieren in overleg toegestaan

Landschap in de omgeving

Producten van de boerderij

Een fulltime boerderij

Biologische of biodynamische boerderij

Grasland, Tuinbouw, Akkerbouw, Veeteelt

Routebeschrijving

Dichtstbijzijnde stad50 km S of KuopioDichtstbijzijnde dorp17 km NE of Leppävirta